Ramsin Warda

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4.9
Affärer senaste året

Ramsin Warda är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Ramsin Warda har varit registrerad mäklare sedan 2017-12. Ramsin Warda har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 343 omdömen med ett betyg på 4.9. Ramsin Warda har haft 45 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

343 omdömen om Ramsin Warda

Sedan starten hos Reco 2018
John Philip M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ramsin Warda en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Huskvarna

Mycket tillmötesgående och kunnig. En förtroendeingivande och professionell mäklare.

Maria H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ramsin Warda en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Huskvarna

Trevlig! Lätt att nå och få snabba svar.

Christina E
Kålgården

Öppen, lugn, trevlig och tillmötesgående. Gav snabb återkoppling på frågor, lättillgänglig. Har förmåga att skapa ett ”lugn” i processen. Kunnig och tydlig. Är proffsig i sin roll och balanserar på ett fint sätt mäklandet och affärssituationen mellan säljare/köpare med ett trivsamt och behagligt samtalsklimat. Ser till bådas förutsättningar och intressen.

Emma N
Jönköping Söder

Trevligt bemötande och agerade snabbt och proffsigt genom hela processen!

Inge R
Kålgården

Kan bara säga att det är en Kanon Kille, honom ska ni vara rädd om !! Han är en av dom trevligaste mäklare jag har haft träffat. Hälsningar Inge Råhlin.

Margareta W
Kålgården

Blivit bemötta på BÄSTA sätt.Ramsin har verkligen levt upp på alla förväntningar Mycket trevlig o lugn o saklig.Som en bästa vän.Kände redan vid första mötet att det var en man som man kunde lita på.Önskar honom allt gott.MVH Margaretha o Inge.

Emma J
Sålde sitt hus med hjälp av Ramsin Warda en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Huskvarna - Söder

Professionell och trevlig. Smidig och kompetent från första kontakt till avslutad försäljning. Rekommenderar!

Inge N
Kålgården

Ett trevligt och vänligt bemötande. Hade svar på våra frågor om objektet

Ingrid S
Norrängen

Jag fick ett bra intryck av Ramsin. Han är lugn vänlig och inlyssnande.

Victor H
Torpa - Söder

En otroligt kompetent och engagerad mäklare som vägledde oss tryggt genom hela affären. Kombinerar djup marknadskunskap med stort personligt engagemang. Kan varmt rekommenderas!

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Christoffer J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ramsin Warda en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Hisingstorp

Ramsin har gett oss en trygg guidning genom vår lägenhetsförsäljning, han har återkopplat och varit tillgänglig för frågor och diskussioner. Vi rekommenderar honom gärna. //Christoffer och Emma

Sarocha P
Huskvarna

Ramsin var helt toppen! Han är hjälpsam och lyssnar verkligen på sina kunder. Han försöker vara till lags för både säljaren och kunden och det är så tacksamt. Rekommenderar starkt!

Meray N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ramsin Warda en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna - Söder

Han är perfekt och mycket hjälpsam,

Alexandra W
Vättersnäs

Snabb hjälp med försäljning av bostadsrätt i dödsbo. Bra bemötande och har varit ett stort stöd i en komplicerad situation. Har fått snabb återkoppling och löpande information.

Ann-sofie F
Centralt Väster

Håller alltid kontakt och uppdaterar vad som händer. Ödmjukt sätt. Kunnig, alert,trevlig bemötande. Hade tidigare erfarenhet av Ramsin var i den affären nöjda därför kontakt ade jag honom igen.