Kristian Ceylan
Kristian Ceylan är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Kristian Ceylan har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Kristian Ceylan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 216 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristian Ceylan har haft 68 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
216 omdömen om Kristian Ceylan
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Trevlig och genuin i sitt bemötande! Snabb på att svara och lösningsorienterad. Väl påläst och förtrogen med området samt det aktuella materialet/underlaget för lägenheten!
sålde sin lägenhet med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Kristian är oerhört professionell, hjälpsam och trevlig. Han har varit lättillgänglig genom hela processen. Vi är mycket nöjda och har känt oss trygga med Kristian från början till slut!
Underbar mäklare. Han var skarp, kunnig, punktlig, ärlig och informativ. Hjälpte oss hitta rätt lägenhet för oss och fanns alltid tillgänglig när man hade frågor.
Kristian är en oerhört professionell mäklare som vi genom hela säljprocessen har varit supernöjda med. Tryggt bemötande och väldigt förtroendeingivande i allt han gör och har alltid en nära dialog kring allt som händer.
När man träffar Kristian vid första mötet inför en försäljning så känner man hans proffsighet genom ett lungn och att han har erfarenheter av försäljning. Han har bra idéer och upplägg inför en försäljning. Kristian är också alltid nårbar per telefon även sena kvällar nu om man har några frågor. Det är en mäklare man gärna anlitar vid flera försäljningar.
Mycket nöjda med Kristian som mäklare. Snabb på att återkoppla och trevligt bemötande.
Mycket trevlig och proffsig på ett sätt som kändes personligt.
Snabb återkoppling mellan oss och säljarna. -
Ett tryggt bemötande med ett fokus på att anpassa utifrån marknadens förutsättningar. Lätt att få förtroende för en lugn mäklare med korrekt approach. I en svår tid att sälja är vi väldigt glada över valet av mäklare som anpassade försäljningen till en svår marknad. Märks att Kristian vet hur man både säljer och hur man möter spekulanter så en affär kan gå i lås. Tryggt, trevligt och kassaskåps säkert val av mäklare.
Kristian kan inte beskrivas på något annat sätt än exceptionell!
En kort summering är att han genom hela affären inger stor trygghet, tillgänglighet samt ödmjukhet.
Trots att rådande marknadsläge sätter käppar i hjulen så levererar Kristian.
Kul fakta är att samtliga av våra bostadsaffärer (2 köp/2 sälj) har varit med just Kristian - där han gång på gång levererar. Det är för oss naturligt och självklart vem vi vänder oss till när det är dags för att göra affär.
Stort tack till Kristian & hela Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri! -
Mycket trevligt bemötande, proffsigt genomförd försäljning.
Förväntningarna uppfylldes till fullo, kan varmt rekommenderas.