Kristian Ceylan

Kristian Ceylan

Kristian Ceylan är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kristian Ceylan har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Kristian Ceylan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 259 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristian Ceylan har haft 56 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

259 omdömen om Kristian Ceylan

Sedan starten hos Reco 2021
Ada F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Söder

Ceylan var mäklaren jag köpte lägenheten av och jag valde honom som min mäklare när jag skulle sälja den lägenheten. Han löste allt, det kändes så lätt att sälja lägenheten, toppmäklare!

Petra L
Munksjöstaden

Kristian var otroligt engagerad från start. Lyhörd, kommunikativ och kunnig, vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg hela vägen. Han gjorde processen otroligt smidig för mig som säljare och fanns alltid tillgänglig för frågor eller för att bolla tankar. Kan varmt rekommendera Kristian till andra säljare!

Nathalie S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Söder

Hjälpsam hela vägen. Från visning till tillträde. Kristian har alltid varit tillgänglig för frågor som uppkommit. Avslutande ord efter tillträdet som ” är det några frågor som dyker upp är det bara att höra av sig ” en trygghet att ha med sig.

Antoni A
Jönköping

Bäst i test på alla sätt...ärlig, rak..proffsig på o utanför plañen..jag som köpare märkte att han respekterade både säljare o köpare...

Ellen A
Torpa

Supernöjd med min upplevelse av Kristian! Trevlig, engagerad och ärlig. Äffären gick supersmidigt och Kristian var alltid tillgänglig och återkopplade! Nöjd från början till slut!

Denniz G
Torpa

Helnöjd från visning till kontraktsskrivning. Kristian var tydlig och informativ från dag ett och under hela veckan som processen pågick. Kändes alltid tillgänglig och återkopplade hela tiden på utlovad tid. Vi lär definitivt återkomma i framtiden.

Gabriel A
Brunstorp - Huskvarna

Kristian vart alltid så vänlig och hjälpsam. Han fanns alltid lätt tillgänglig och såg till att god kontakt fanns både mellan köpare och säljare. Han kom med goda råd och såg till att förklara hur processen går till från början till slut på ett enkelt sätt, särskilt för oss som köper bostad för första gången.

Sabina D
Brunstorp - Huskvarna

Mycket nöjd med Kristians insats. Lyhörd och mycket professionell. Lätt att kommunicera med och allt gick smidigt igenom processen.

Arvid A
Norrängen

Vilken resa. Från början till slut har Kristian och hans firma vart helt otroliga. Kommunikationen har vart tydlig och bemötandet exceptionellt. Många diskussioner om upplägg och hur vi skulle gå vidare, och det har vart en trygghet att kunna diskutera detta med Kristian. Där han har har stötta på helt rätt sätt, genom att ge en ärlig bild av situationen, samtidigt som han har peppat och motiverat. Förväntningarna var höga och vi har alltid känt oss trygga med Kristians förmåga att ro den här affären i hamn. Kristian...

Michael D
Brunstorp - Huskvarna

En engagerad och målinriktad säljare med en ödmjuk attityd och en mycket seriös inställning.