Danyel Ceylan

Danyel Ceylan

Danyel Ceylan är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Danyel Ceylan har varit registrerad mäklare sedan 2007-08. Danyel Ceylan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 225 omdömen med ett betyg på 4.9. Danyel Ceylan har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

225 omdömen om Danyel Ceylan

Sedan starten hos Reco 2021
Emma L
Köpte sitt hus med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Torpa

Danyel var aktiv i sina kontakter med oss och skötte kommunikationen med enkelhet och tydlighet. Tack vare det blev processen att köp hus från annan ort helt smärtfri. Toppen helt enkelt!

Johan P
Sålde sitt hus med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Torpa

Bra bemötande genom hela processen.

Claudia A
Torpa

Danyel är mycket kunnig och bästa mäklaren! Han har stöttat oss i vår försäljning med stor hängivenhet och outtröttligt.

Henric L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Samset

Lugn, trygg och man får direkt förtroende för honom som mäklare. Nu köpte jag lägenhet av honom men när det kan vara dags för försäljning blir Danyel den förste jag kontaktar,

Karin G
Liljeholmen

Daniel är mycket professionell och kunnig i sin yrkesroll Mycket lyhörd och serviceinriktad man känner sig mycket trygg.

Tomas G
Liljeholmen

En genomgående positiv upplevelse. Danyel visar prov på lyhördhet och proffessionalism både gentemot köpare och säljare.

Kim F
Väster

Trevlig, saklig och noggrann!

Björn R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Huskvarna

Bra och tydligen i sitt uppdrag och höll mig informerad om hur han/vi skulle lägga uppförsäljning. Bra information och hur marknaden låg till och vilken strategi vi skulle använda för en snabb försäljning. Bra insikt i lokala marknaden och prisbild. Proffsigt och tydligt bemötande.

David M
Dalvik

Danyel bemötte oss på ett mycket proffesionellt sätt. Vi hade höga förväntningar och Danyel levde upp till våra förväntningar mycket väl. Vår upplevelse var väldigt bra eftersom vi kände ett lugn från mäklarens sida vilket gjorde oss trygga och lugna.

Birgit S
Tovrida udde

Kunnig, pedagogisk och proffessionell!