Gustav Sandberg

Gustav Sandberg

Gustav Sandberg är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Gustav Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Gustav Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 446 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Sandberg har haft 64 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

446 omdömen om Gustav Sandberg

Sedan starten hos Reco 2021
Erik A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Munksjöstaden

Gustav är lugn, serviceinriktad och kunnig på det han säljer. Det han inte hade svar på direkt kollade han upp och återkom med svar. En mycket trevlig mäklare!

Filip S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Munksjöstaden

Otroligt professionellt och väl utfört arbete. Kan varmt rekommendera Gustav att ta hand om er nästa bostadsaffär.

Ulrika S
Munksjöstaden

Vi är jättenöjda! Kunnig, trevlig och väl insatt i marknaden. Han var tydlig med vad vi kunde förvänta oss och levde väl upp till de förväntningarna. Hög servicenivå, återkopplade hela tiden kommunikationen med spekulanter och det som sedan blev kommunikationen med köparen. Trevlig möte vid försäljningen och bra affär för både säljare och köpare!

Tomas G
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Flahult

Mycket nöjd - bra kommunikation, trevlig i kontakten m.m.!

Sara N
Dalvik

Trevlig, tillgänglig och informativ! Kollade upp och svarade snabbt på frågor runt objektet.

Veronika G
Flahult

Fint bemötande. Snabba och tydliga svar, det uppskattar jag!

Henrik F
Ekhagen

Bra proffsig. Tillmötesgående och väldigt flexibel😀 och väldigt hjälpsam😀

Nanter A
Öxnehaga

Gustav är en mycket trevlig och hjälpsam människa, väldigt tydlig och är med dig hela vägen, känns mycket trygg när man samarbeta med honom.

Ida J
Torpa

Vi är väldigt nöjda! Proffsig, kunnig och snabba svar. Toppenbra.

Mikael B
Munksjöstaden

Bra! Lätt att prata med . Hjälpte oss med det som behövdes och gick även att diskutera saker . Kort och gott kanon .