Professionellt bemötande, ärlig, inger förtroende. Tillgänglig och tillmötesgående, lätt att nå och att kommunicera med. Flexibel med att hitta lösningar till exempel gällande tid för visning.
Gustav Sandberg
Gustav Sandberg är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Gustav Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Gustav Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 475 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Sandberg har haft 73 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
475 omdömen om Gustav Sandberg
Bra och professionellt.
Hjälpsam, kunnig, flexibel. Rekommenderar
Trevligt bemötande och enkel, snabb och okomplicerad affär. Rekommenderar Gustav!
Jag är väldigt nöjd med det arbete som Gustav Sandberg har gjort. Från första stund kände jag mig trygg tack vare ett professionellt bemötande och en tydlig plan för hela processen. Gustav har arbetat med en imponerande noggrannhet och varit otroligt pålitlig genom hela affären. Han har både erfarenhet och lägger ett genuint engagemang i arbetet. Det som uppskattades mest var den personliga kontakten – han är lyhörd och det skapade ett stort förtroende. Hela processen gick smidigt och jag kunde känna mig lugn från start...
Vår upplevelse av Gustav som mäklare var mycket positiv. Vi kände till honom genom köpet av lägenheten och det kändes naturligt att vända oss till honom för försäljningen. Gustav har varit engagerad och tydlig i sin kommunikation och höll oss hela tiden informerade om utfallet av kontakten med olika intressenter samt gav råd vid budgivningen. Vi fick tyvärr sänka våra förväntningar på försäljningssumman i flera omgångar men är på det stora och hela är vi nöjda med upplevelsen.
Vi är nöjda med Gustav! Han var noggrann, ansvarstagande och hade ett stort tålamod genom hela processen. Kommunikationen var tydlig och smidig hela tiden, och vi kände oss trygga. Rekommenderas varmt!
Affären gick lätt och smidigt, Gustav var väldigt bemötlig och anpassade sig till vår schema. Hade definitivt valt han som mäklare i framtiden.
En mycket seriös mäklare som jobbar för att skapa en bra affär för både köpare och säljare. En mycket bra dialog genom affären. Rekommenderas!
Märktes att Gustav är erfaren då vi får svar direkt vad som gäller i olika situationer och vad lagen säger.