Gustav är genuin och målmedveten. Han arbetar engagerat för att göra sina kunder nöjda och går alltid in i varje uppdrag helhjärtat. En fantastisk mäklare som vi absolut kommer att anlita igen vid nästa affär. Med Gustav vid sin sida känner man sig både trygg och lugn.
Gustav Sandberg
Gustav Sandberg är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Gustav Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Gustav Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 425 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Sandberg har haft 66 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
425 omdömen om Gustav Sandberg
Super trevligt bemötande och hjälpsam på alla sätt. Kan starkt rekommendera Gustav, väldigt proffsig trevlig och kunnig. /Elina
Mycket trevlig, flexibel och bra kommunikation
Mycket bra bemötande, proffsigt hanterande av affären & rak kommunikation.
Trevlig mäklare med kundfokus. Vi blev väl bemötta.
Vi har varit jätte nöjda med Gustav , både av köp av hus och försäljning av vårt .
Mycket tillmötesgående och professionell mäklare som vi varmt kan rekommendera. Flexibel, engagerad och kunnig!
Bäst i stan! Snabba ryck på en tuff marknad, Gustav löste min försäljning med otrolig professionalitet
Trevligt bemötande. Snabb med återkoppling och visningstider. Gav ett seriöst intryck. Snabb återkoppling vid bud både kvällstid o helg.
Professionell mäklare som levererar.