Kristian Ceylan
Kristian Ceylan är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Kristian Ceylan har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Kristian Ceylan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristian Ceylan har haft 61 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
238 omdömen om Kristian Ceylan
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Väldigt duktiga och hjälpsamma rekommenderas starkt
köpte sin lägenhet med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Affären sköttes exemplariskt. Kan inte vara mer nöjd. Kristian värdesätter tryggheten hos mig som köpare och är oerhört lyhörd. Rekommenderas starkt, enastående tillgänglighet. Tusen tack för fint bemötande!
köpte sitt hus med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Kristian är oerhört proffsig, påläst och skapade snabbt ett förtroende hos oss. Han stöttade oss på flera plan genom processen och fick oss att känna trygghet hela vägen. Punktlig och håller vad han lovar. Stort tack till Kristian!
Fick stort förtroende för honom
Ärlig lugn och punktlig
Mycket bra på återkoppling och lätt att få tag på -
sålde sitt hus med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mycket lugn kompetent och duktig
Vi är mycket nöjda med hans arbete med punktlighet och uppföljning och tillgänglighet -
Både köpt och sålt av Kristian, kan varmt rekommendera honom. Trevlig, noga, ärlig och professionell. Båda affärerna gick snabbt och smidigt. Supernöjda från början till slut.
Bemötandet av Kristian kändes tryggt från början till slut. Genom bra kommunikation och beslut där även jag som säljare hade möjlighet att komma med åsikter för att båda parter skulle bli nöjda trots att marknaden är avvaktande och priserna har sjunkit kraftigt det gångna året.
Väldigt trevligt, noga och professionell
Jag blev väldigt bra bemött, Christian var professionell och fick mig att känna mig väldigt trygg med honom som mäklare. Jag hade ingen aning om hur hur ett eventuellt lägenhetsköp går till eller vilka förväntningar jag hade förutom att han skulle vara trevlig, han var väldigt trevlig och lätt att prata med, han förklarade allt väldigt bra och fanns hela tiden tillgänglig för mina frågor/tankar dag som kväll vilket kändes väldigt bra också. Både budgivningen och lägenhetsköpet gick snabbt till vilket uppskattades väldigt mycket.
Gott samarbete, proffsigt agerande.