Med tanke på att priserna på bostadsrätter i JKPG är köparen marknad just nu, så överträffade denna affär våran förväntan. Visst lite tur i elfte timmen är aldrig fel men nån med "is i magen" gjorde ju trots allt denna affär som blev riktigt bra!
Ramsin Warda
Ramsin Warda är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Ramsin Warda har varit registrerad mäklare sedan 2017-12. Ramsin Warda har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.9. Ramsin Warda har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
115 omdömen om Ramsin Warda
Det var andra gången som vi anlitade Ramsin vid en försäljning. Pga våra tidigare väldigt bra erfarenheter av honom som mäklare så ville vi ha honom igen. Vi känner oss trygga med hans ödmjuka men fasta hand i hela processen. Han vet precis när man ska ”öka eller ligga lågt” för att få kunderna intresserade. Det är tryggt att sälja lägenhet via Ramsin och Ceylan Sandberg. Vi rekomenderar dem varmt.
Proffesionell och lugn genom hela säljprocessen.
Snabbt och trevligt bemötande, informativt och fick bra med tips inför visning. Allt flöt på bra och man fick kontinuerligt info efter visningar och under budgivning. Kan verkligen rekommendera Ramsin, allt kändes proffsigt och han förklarade allt bra så kände ett stort förtroende under hale processen.
Trevlig och saklig. Skapar ett avspänt klimat.
Rekommenderas starkt! Tydlig, målinriktad och professionell
Snabb och smidig affär, gick väldigt bra
Hur grym som helst, tydlig och ärlig.
Vi rekommenderar Ramsin starkt. Väldigt hjälpsam, flexibel med tider. Öppen för många visningar
Trevlig och professionell, en toppenmäklare!