Fick huset sålt efter första visningen. Världsklass!
Ramsin Warda
Ramsin Warda är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Ramsin Warda har varit registrerad mäklare sedan 2017-12. Ramsin Warda har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.9. Ramsin Warda har haft 38 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
143 omdömen om Ramsin Warda
Ramsin var mycket professionell och förtroendeingivande i sitt bemötande. Han agerade snabbt och fick bostade såld till mer än utgångspriset inom två veckor från publicering. Jag är mycket nöjd med hela processen!
Fantastiskt bemötande genom hela processen! Ärlig, professionell och väldigt kunnig. Vi kände oss trygga från visning till kontraktsskrivning och är så överlyckliga att vi fick köpa vårt drömhem.
Vi tycker att Ramsin har varit helt suverän från start till mål. Engagerad, lyhörd, tillgänglig och hela tiden tänkt nästa steg. Bra i samtal med oss där vi kunnat bolla idéer, både högt och lågt. Han har glimten i ögat med en finurlig humor, och det gillar vi 😄 Vi vill verkligen ge våra varmaste rekommendationer 🤩
Trevlig, tillmötesgående, proffisionell
Smidig process rakt igenom. Lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig. Effektiv och flexibel. Vi är mycket nöjda!
Lugn och stabil. Otroligt informativ och lyhörd. Bra på att sälja utan att vara "säljig"
Vi har hade bra samarbete från start till mål med Ramsin som mäklare. Han va tydlig, tillgänglig och engagerad! Vi rekommenderar Ramsin till er som ska ta sälja er bostad!
Ramsin är en mycket förtroendeingivande, simpel och en erfaren mäklare. Ett självklart val för oss denna gång och framåt!
Trevlig och lätt att få kontakt med. Inget att anmärka på.