Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

• BadgeSixYears
1 435
4.9
Call 070-489 59 90 Share

På Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri finns några av Jönköpings mest anlitade och erfarna mäklare. Att sälja sin bostad är en av livets största och viktigaste affärer. Valet av mäklare är ett medvetet och viktigt beslut. Vi har lång och stor erfarenhet av att vägleda kunder i Jönköping genom en av livets viktigaste affärer. ...

1435 omdömen om Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Sedan starten hos Reco 2021

Erik A
Bought an apartment with Gustav Sandberg a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Munksjöstaden

Gustav är lugn, serviceinriktad och kunnig på det han säljer. Det han inte hade svar på direkt kollade han upp och återkom med svar. En mycket trevlig mäklare!

Filip S
Sold an apartment with Gustav Sandberg a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Munksjöstaden

Otroligt professionellt och väl utfört arbete. Kan varmt rekommendera Gustav att ta hand om er nästa bostadsaffär.

Ulrika S
Munksjöstaden

Vi är jättenöjda! Kunnig, trevlig och väl insatt i marknaden. Han var tydlig med vad vi kunde förvänta oss och levde väl upp till de förväntningarna. Hög servicenivå, återkopplade hela tiden kommunikationen med spekulanter och det som sedan blev kommunikationen med köparen. Trevlig möte vid försäljningen och bra affär för både säljare och köpare!

Robert J
Bought an apartment with Ramsin Warda a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Tenhult

Ramsin är trevlig, lugn och gör att man känner sig bekväm i situationen. Kunnig och väldigt tillmötesgående

Tomas G
Flahult

Mycket nöjd - bra kommunikation, trevlig i kontakten m.m.!

Sara N
Dalvik

Trevlig, tillgänglig och informativ! Kollade upp och svarade snabbt på frågor runt objektet.

Veronika G
Flahult

Fint bemötande. Snabba och tydliga svar, det uppskattar jag!

Anton E
Sold an apartment with Christian Gustavsson a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Gräshagen

Christian är en trygg och lugn mäklare som verkligen ger ett stabilt intryck till mig som säljare. Jag köpte även min bostad av honom för 3 år sedan och kände likadant då som köpare. Jämfört med många andra jag stött på i branschen så har Christian mitt fulla förtroende, och jag kommer varmt rekommendera honom till familj och vänner.

Davor V
Sold a house with Christian Gustavsson a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Bymarken

En person som man får förtroende för direkt. Kompetent, inlyssnande, fokus på kundens önskemål och stöttar där det behövs. Kan inte bli bättre...dom allra bästa och högsta rekommendationer vi som kund kan ge.

Julia A
Bought a house with Christian Gustavsson a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Trevlig och hjälpsam! Rekommenderas

Vasilis S
Sold an apartment with Kristian Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Munksjöstaden

Kristian är en mycket kompetent, trovärdig professionell mäklare.

Nives D
Munksjöstaden

Fantastisk mäklare som gör en Å otroligt trygg i sin försäljning som säljare. Bästa mäklaren vi haft. Väldigt kommunikativ och engagerad

Johan S
Bought a house with Danyel Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Sveahäll

En proffesionell mäklare med kunden i fokus och väldigt tillmötesgående. Rekommenderas varmt.

Sara N
Sold a house with Danyel Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Sveahäll

Kändes tryggt från start till mål. Kunnig, tillgänglig och kommunikativ, höll oss uppdaterade och gav råd längs med vägen. Kan varmt rekommendera!

Fredrik R
Sold a house with Danyel Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Sveahäll

Oerhört proffsig och engagerad. Han var hela tiden tillgänglig och uppdaterad. Han arbetade hårt för att vi skulle bli nöjda.

Ari E
Bought an apartment with Kristian Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Munksjöstaden

Saklig, kunnig och duktigt bryggarbete mellan kund och säljare.

Henrik F
Ekhagen

Bra proffsig. Tillmötesgående och väldigt flexibel😀 och väldigt hjälpsam😀

Karin B
Ekhagen

Vänlig, kunnig, tillgänglig och tillmötesgående.

Sargon J
Sold an apartment with Ramsin Warda a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Ekhagen

Mycket proffsigt och vänligt bemötande. Kändes tryggt från första kontakt till kontrakt.

Maria E
Bymarken

Upplevde att Christian var lyhörd och förtroendeingivande och tog hänsyn till både köpare och säljares perspektiv.

Nanter A
Öxnehaga

Gustav är en mycket trevlig och hjälpsam människa, väldigt tydlig och är med dig hela vägen, känns mycket trygg när man samarbeta med honom.

Jennifer E
Bought a house with Kristian Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Ekhagen

Proffsig och genuin mäklare som fick oss att känna oss trygga vid vårt första husköp. Bra återkoppling och höll oss hela tiden uppdaterade. Kan varmt rekommendera Kristian!

Isabella E
Torpa - Söder

Vi är verkligen jättenöjda med Kristian Ceylan som mäklare och resultatet han uppnådde. Allt från första mötet till försäljningen gick väldigt smidigt och vi kände oss trygga genom hela processen. Kristian var alltid lätt att få tag på, tydlig i sin kommunikation och väldigt engagerad. Vi kan varmt rekommendera Kristian till alla som ska sälja sin bostad!

Patrik O
Bymarken

Kunnig, ärlig, enkel att arbeta med och man känner sig trygg som kund.

Isak B
Torpa - Söder

Bra tillgänglighet och bra bemötande kring frågor och funderingar. Med lugn och tydlighet skötte Kristian vår försäljning galant!

Ida J
Torpa

Vi är väldigt nöjda! Proffsig, kunnig och snabba svar. Toppenbra.

Anton E
Bought a house with Kristian Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Ekhagen

Kristian tog hand om oss som köpare av vårt första hus på ett mycket tryggt och proffsigt sätt. Vi har varit i dialog med många mäklare senaste året och Kristian sticker verkligen ut med sin tillgänglighet, återkoppling och lugn. Kan starkt rekommendera honom för en så viktig affär!

Elin S
Sold an apartment with Ramsin Warda a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Torpa/Söder

Jag är väldigt nöjd! Bra på att hålla mig uppdaterad, lätt att prata med och snabb på att svara. Tack för gott samarbete!

Daniel R
Brunstorp - Huskvarna

Otroligt seriös och väldig tydlig rakt igenom. Vi är väldigt nöjda

Anna S
Bought a house with Ramsin Warda a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Jönköping

Vi köpte en bostad genom Ramsin så vi har inte haft jättemycket kontakt med honom men den kontakt vi hade var saklig och trevlig. Upplevde att han "skyddade" säljarna och verkligen följde det dom önskade (vilket jag tycker är bra, det vill man ha som säljare även om vi nu var köpare). Han var duktig på att hantera en känslig situation, som det kan vara ibland när man ska sälja en fastighet med alla inblandade. Rekommenderar absolut Ramsin Warda som mäklare.

Mercidyl T
Hisingstorp

Proffessionellt. Hänsynsful bemötande.

Marcus S
Hisingstorp

En mycket seriös mäklare, jätte nöjd med jobbet!

Michelle L
Bought a house with Ramsin Warda a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Huskvarna

Ramsin är lyhörd för behov och är väldigt lugn. Han ingav ett stort förtroende.

Mikael B
Munksjöstaden

Bra! Lätt att prata med . Hjälpte oss med det som behövdes och gick även att diskutera saker . Kort och gott kanon .

Maria B
Munksjöstaden

Supertrevlig och mycket professionell! Gav tät återkoppling och stöd i processen. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Gustav till andra.

Tor E
Munksjöstaden

Gustav är mycket mån om att hålla tät kontakt och att säkerställa att man känner sig uppdaterad och trygg i vad som händer. Vår bild är att han lägger ner mycket jobb på att få affären i hamn och på att säkerställa att både köpare och säljare blir nöjda. Vi kan verkligen rekomendera Gustav.

Sofie W
Liljeholmen

Vi är väldigt nöjda med Gustav som mäklare från att allt drog igång på riktigt, när det kom intressenter och försäljningen var igång. Då har han varit snabb och lättillgänglig. Men vägen dit är lite mindre bra enligt vår upplevelse. Det var vårt beslut att ta foton av lägenheten i somras och sen avvakta tills vinter innan vi skulle lägga ut lägenheten. Men när vi väl har velat dra igång den här karusellen har intresset känts ganska svagt från Gustavs sida och när vi haft frågor så kunde det ta upp till 4-5 dagar innan vi...

Igor P
Torpa - Söder

Fantastisk! Väldigt tydlig och håller sitt ord. Rekommenderar verkligen Ramsin till andra! Väldigt enkelt att ha att göra med! Hjälper till så mycket som möjligt och såg till så vi fick de vi behövde och blev super nöjda. 10/10

Marcus A
Torpa

Jag kan varmt rekommendera Gustav till alla som funderar på att sälja sin lägenhet! Från första kontakt till avslutad affär har han varit professionell ut i fingerspetsarna. Servicen har varit på topp genom hela processen. Gustav har alltid varit tillgänglig (oavsett när på dygnet eller dag i veckan), gett snabb och tydlig återkoppling och sett till att jag som säljare hela tiden känt mig trygg och välinformerad om vad som händer. För mig har det verkligen gjort stor skillnad att känna det stödet. Gustav är dessutom...

Sven Oskar L
Strandängen

Lugn seriös och saklig ! Bra kundbemötande

Annie J
Sold a house with Kristian Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Huskvarna - Söder

Så nöjd med Kristian! Han är genuint trevlig och bryr sig om sina kunder. Han har gett oss den tid vi behövt i alla moment men ändå drivit processen framåt. Träffat många mäklare som är så inriktade på sälj att de blivit otrevliga. Kristian har inget av detta och är så behaglig i kontakten.

Elin J
Öster City

Superbra och smidig kontakt. Väldigt tillmötesgående.

Niklas S
Sold an apartment with Danyel Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Torpa

Mycket nöjd med hela upplägget. Trevligt och lugnt bemötande.

Monica C
Bought an apartment with Danyel Ceylan a part of Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Torpa

Fint och trevligt bemötande. tillmötesgående och lugn och trygg, viktiga egenskaper för mäklaren att ha så att man känner förtroende vid ett stort beslut som jag som köpare tar.

Christina T
Samset

Väldigt trevlig och hjälpsam. Smidig på alla sätt. Rekommenderas varmt!

Julius H
Öster City

Vi är supernöjda med hela processen. Kristian var hela tiden engagerad, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Kände oss trygga från start till mål och fick bra råd längs vägen. Rekommenderas varmt!

Eva B
Torpa

Kände mig lika omhändertagen som köpare som jag kan tänka mig att säljaren kände sig. Tydlig och ärlig information, snabba svar. Allt var perfekt!

Nora T
Öster City

Professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Kände mig trygg från start till mål och kan varmt rekommendera.

Kevin J
Haga

Tillmötesgående och väldigt trevlig. Väldigt mån om att båda parterna ska vara bekväma i affären.

Axel K
Haga

Kristian har ett trevligt och professionellt bemötande från början till slut. Kristian uppfyllde alla våra önskemål. Han har varit väldigt drivande och positiv vilket ledde fram till en försäljning. Rekommenderas verkligen!