Gustav är genuin och målmedveten. Han arbetar engagerat för att göra sina kunder nöjda och går alltid in i varje uppdrag helhjärtat. En fantastisk mäklare som vi absolut kommer att anlita igen vid nästa affär. Med Gustav vid sin sida känner man sig både trygg och lugn.
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
På Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri finns några av Jönköpings mest anlitade och erfarna mäklare. Att sälja sin bostad är en av livets största och viktigaste affärer. Valet av mäklare är ett medvetet och viktigt beslut. Vi har lång och stor erfarenhet av att vägleda kunder i Jönköping genom en av livets viktigaste affärer. ...
1362 omdömen om Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Sedan starten hos Reco 2021
Kristian är en fantastisk mäklare – otroligt hjälpsam, alltid (!) tillgänglig och mycket lätt att nå. Han är lätt att kommunicera med och bra på att sätta tydliga mål tillsammans med kunden. Planeringen sker alltid i nära samarbete, och han är både tillmötesgående, optimistisk, realistisk och ärlig. Vi har haft honom som mäklare både vid köp och försäljning av bostad och varit lika nöjda båda gånger. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande som skapar en förtroendeingivande känsla.
Med tanke på att priserna på bostadsrätter i JKPG är köparen marknad just nu, så överträffade denna affär våran förväntan. Visst lite tur i elfte timmen är aldrig fel men nån med "is i magen" gjorde ju trots allt denna affär som blev riktigt bra!
Det var andra gången som vi anlitade Ramsin vid en försäljning. Pga våra tidigare väldigt bra erfarenheter av honom som mäklare så ville vi ha honom igen. Vi känner oss trygga med hans ödmjuka men fasta hand i hela processen. Han vet precis när man ska ”öka eller ligga lågt” för att få kunderna intresserade. Det är tryggt att sälja lägenhet via Ramsin och Ceylan Sandberg. Vi rekomenderar dem varmt.
Kristian är professionell, pålitlig, lätt att kommunicera med, hjälpsam och lösningsorienterad. Rekommenderar honom varmt.
Kristian har varit väldigt professionell, alltid tillgänglig och skött hela processen väldigt bra. Vi var köpare, men även under förhandling så var det en ömsesidig respekt.
Bra första intryck, lyhörd snabba svar angånende frågor kring fastigheten. En positiv första fastighetsaffär med Ceyland och Sandberg. /Niklas
En person som känns engagerad och kunnig. En person man direkt får förtroende för.
Professionell, engagerad och mycket hjälpsam mäklare som jag varmt kan rekommendera. //Ola
Mycket proffsig och duktig mäklare. Vi kände oss i trygga händer hela vägen i vårat husköp och rekommenderar varmt till alla som funderar på att sälja och vill göra en bra affär! 😊
Super trevligt bemötande och hjälpsam på alla sätt. Kan starkt rekommendera Gustav, väldigt proffsig trevlig och kunnig. /Elina
Proffesionell och lugn genom hela säljprocessen.
Ett bra bemötande. Har kolla på Marknaden. Bra på att återkoppla när man har frågor.
Mycket professionell och hjälpsam! Rekommenderar starkt.
Mycket trevlig, flexibel och bra kommunikation
Super trevlig och allt har gått smidigt och enkelt!
Mycket bra bemötande, proffsigt hanterande av affären & rak kommunikation.
Trevlig mäklare med kundfokus. Vi blev väl bemötta.
Christians bemötande var unikt mot andra mäklare i Jönköping. Intresserad av min som spekulant/köpare, ärlig och väldigt professionell. Hade en väldigt bra upplevelse och han lämnade ett gott intryck!
Vi har varit jätte nöjda med Gustav , både av köp av hus och försäljning av vårt .
Fungerat väldigt bra med Kristian, bra återkoppling under hela processen och väldigt proffsigt bemötande.
Kristian visade tydligt redan i första mötet att han är otroligt professionell, lyhörd och driven. Hans strategi var en av nycklarna till en mycket lyckad försäljning! Jag uppskattade även hans lugn och saklighet och jag kan varmt rekommendera Kristian Ceylan när du ska göra bostadsaffärer :)
Förtroende ingivande och mycket trevlig.
En mycket kompetent mäklare med god insyn i marknaden. Mäklarens upplägg av affären bidrog till en tydlig förväntansbild vilket möjliggjorde en handlingskraftig försäljning. Jag har stor tillit till Kristian och kan rekommendera honom oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.
Lugn, saklig, duktig o supertrevlig. Sååå nöjd och glad 🙂
Danyel var aktiv i sina kontakter med oss och skötte kommunikationen med enkelhet och tydlighet. Tack vare det blev processen att köp hus från annan ort helt smärtfri. Toppen helt enkelt!
Trevlig och sympatisk person som sätter ett värde i att göra ett bra jobb. Hög trovärdighet.
Bra bemötande genom hela processen.
Danyel är mycket kunnig och bästa mäklaren! Han har stöttat oss i vår försäljning med stor hängivenhet och outtröttligt.
Mycket kunnig och trevlig mäklare som guidade oss genom en, tack vare Christian, lyckad försäljning. Vi kan varmt rekommendera Christian.
Lugn, trygg och man får direkt förtroende för honom som mäklare. Nu köpte jag lägenhet av honom men när det kan vara dags för försäljning blir Danyel den förste jag kontaktar,
Vi hade en väldigt bra upplevelse av Christian som mäklare. Hjälpsam och bra kommunikation hela vägen!
Daniel är mycket professionell och kunnig i sin yrkesroll Mycket lyhörd och serviceinriktad man känner sig mycket trygg.
En genomgående positiv upplevelse. Danyel visar prov på lyhördhet och proffessionalism både gentemot köpare och säljare.
Trevlig och förtroendegivande mäklare. Vi är supernöjda!
Snabbt och trevligt bemötande, informativt och fick bra med tips inför visning. Allt flöt på bra och man fick kontinuerligt info efter visningar och under budgivning. Kan verkligen rekommendera Ramsin, allt kändes proffsigt och han förklarade allt bra så kände ett stort förtroende under hale processen.
Trevlig och saklig. Skapar ett avspänt klimat.
Lugn o saklig . Känns tryggt . Lätttillgänglig . Hör av sig som det var avtalat.
Mycket tillmötesgående och professionell mäklare som vi varmt kan rekommendera. Flexibel, engagerad och kunnig!
Fantastisk mäklare och person🙏
Rekommenderas starkt! Tydlig, målinriktad och professionell
Snabb och smidig affär, gick väldigt bra
Hur grym som helst, tydlig och ärlig.
Bäst i stan! Snabba ryck på en tuff marknad, Gustav löste min försäljning med otrolig professionalitet
Trevligt bemötande. Snabb med återkoppling och visningstider. Gav ett seriöst intryck. Snabb återkoppling vid bud både kvällstid o helg.
Trevlig, saklig och noggrann!
Jag är jätte nöjd med de. Gör allt snart och trevlig möte.
Vi genomförde vårt första bostadsköp med Kristian som mäklare. Trevligt och professionellt agerande genom hela affären, verkligen rätt man på rätt plats!
Vi rekommenderar Ramsin starkt. Väldigt hjälpsam, flexibel med tider. Öppen för många visningar