Mäklare in Jönköping

11 reviewed mäklare in Jönköping municipality

• 4,659 opinions
    Vi har kontor i Jönköping, Gränna och Habo för att kunna erbjuda en verkligt lokalt anpassad mäklartjänst! Kontakta oss för fri värdering eller förutsättningslöst möte!
    Anneli T
    Anneli T: Liselott är en bra mäklare. Håller kontakten under uppdraget och ser till ens bästa. Ger bra råd och uppdaterar igenom proceduren.
  • Driver du mäklarfirma i Jönköping?

• 1,362 opinions
    Din viktigaste affär i livet är vår drivkraft! Sälj, värdera eller köp din bostad med oss!
    Fariba H
    Fariba H: Bästa mäklarfirman! Vi har under flera månaders tid försökt att få lägenheten såld genom två andra mäklare som inte lyckades med försäljningen. Så fort Ceylan Sandbergs fastighetsmäkleri var igång så var vår val utav mäklare självklart! Kristian är en otrolig mäklare som lyckades sälja lägenheten på nolltid. Vi är otrolig nöjda & tacksamma!
  • Fastighetsbyrån Jönköping

2,072 opinions
    Kostnadsfri värdering -- Engagemang och god lokalkännedom -- Banknära samarbete -- Välkommen till Fastighetsbyrån i Jönköping!
    Maria N
    Maria N: Smidigare mäklare får man leta efter. Alltid redo, glad och trevlig. Enkel att ha att göra med. Kunnig i sitt yrke. Man känner sig trygg och inte orolig alls.
  • HusmanHagberg Jönköping

672 opinions
    Staden Jönköping är i ständig expansion och marknaden blomstrar. Låt våra mäklare ta hand om din försäljning.
    Thomas L
    Thomas L: Duktiga mäklare, mkt väl utfört arbete.
  • 110 opinions
    Vi har koll på Gränna! Välkommen in på en kopp kaffe och förutsättningslöst första möte!
    Rickard C
    Rickard C: Liselott gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vårt hus. Hon var alltid tillgänglig för frågor, gav tydliga råd och hanterade hela processen på ett tryggt och professionellt sätt. Hennes kunskap och engagemang gjorde att vi kände oss i goda händer från början till slut och vi är väldigt glada att vi valde henne som mäklare. Vi kan varmt rekommendera Liselott!
  • MOHV Jönköping

553 opinions
    Välkommen till oss på MOHV i Jönköping! Ska du köpa eller sälja en bostad här omkring? Då är det oss du ska kontakta. Vi brinner för mäklarbranschen.
    Qiuli Z
    Qiuli Z: Caroline är professionell, lyhörd mäklare. Hon har mycket god kunskap om bostadsmarknaden. Har hjälpt mig två gånger om bostadsförsäljning. Jag rekommenderar starkt!!!
  • 2 opinions
    Rebecca L
    Rebecca L: Med hjälp av Daniel Sörman Rudenstam fick jag sålt min tvåa i Barnarp med en otroligt bra vinst. Proffsig mäklarfirma med känsla för service och bra kundbemötande. Rekommenderar Daniel starkt till er som vill ha en erfaren mäklare.
  • Anna U
    Anna U: Vi bode i en lägenhet som vi hyrde genom Great Living. Allt var superbra hela vägen. Mycket billigare och större än hotell. Vi kommer boka genom Great Living nästa år igen. :)
  • Pauline K
    Pauline K: Mycket bra samt professionell bemötande. Nöjd med min kontakt med märklarhuset
  • Driver du mäklarfirma i Jönköping?

Show page: