Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Svensk Fastighetsförmedling Gränna

• BadgeTwoYears
4.9
Call 0390-102 50 Share

Vi kan Gränna! Svensk Fastighetsförmedling i Gränna är en filial till Sveriges största BoButik, i Jönköping. Tillsammans med kontoren i Jönköping och Habo har vi både bred mäklarerfarenhet och stor kunskap om fastigheter och boende i området. Hos oss i Gränna kan du alltid känna dig välkommen in på kontoret, vi svarar gärna...

110 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Sedan starten hos Reco 2016

Anneli T
Centralt

Liselott är en bra mäklare. Håller kontakten under uppdraget och ser till ens bästa. Ger bra råd och uppdaterar igenom proceduren.

Lars T
Centralt

Professionellt. En otroligt smidig försäljning.

Jenny A
Centralt

Liselott är mycket lyhörd och kommer med bra idéer. I en situation där bostadsmarknaden inte var optimal fick vi mycket uppmuntran och stöd under en lite mer utdragen process. Och nu är huset sålt! Vi rekommenderar starkt Liselott!

Leszek G
Ingeryd

Liselott har varit vänlig,tillmötesgående och professionell genom hela processen. Vi har haft bra komunikation och en fin samarbete tillsammans. Jag har inget annat än got att säga om henne. Med vänlig hälsning, Leszek. .

Anna Märta Helena H
Bought a house with Liselott Jarkman a part of Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Ingeryd

Tydlig, lugn, engagerad, tagit reda på så mycket hon kan. Snabb återkoppling hela tiden. Förtroendeingivande.

Karin S
Centralt

Vi är väldigt nöjda med Liselott, hon är lyhörd och kompetent och det känns tryggt att ha henne som mäklare.

Fredrik F
Centralt

Varmt, lättillgängligt och proffsigt bemötande!

Annika F
Centralt

Jättebra, proffsig, trevlig och tillgänglig!

Jonna Ö
Sold a plot with Liselott Jarkman a part of Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Alboga

Liselott har varit en trygg klipp under vår försäljning! Vi är väldigt nöjda och glada över bemötandet och att hon alltid varit tillgänglig vid frågor och funderingar. 🌸

Martina B
Bought a plot with Liselott Jarkman a part of Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Alboga

En kunnig, trevlig & tillmötesgående mäklare,som bryr sig om både köpare & säljare på ett fint sätt. Återkopplar snabbt. Vi kan varmt rekommendera Liselott!

Fredrik G
Gränna

Liselott skötte försäljningen mycket bra. Vi fick löpande information under hela processen och allt gick smidigt

Ricardo G
Sold an apartment with Liselott Jarkman a part of Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Gränna

Jag blev mycket varmt och professionellt bemött av Liselott från första stund som visade ett genuint engagemang och var alltid tillgänglig för att svara på frågor, ge råd och lugna mina funderingar under hela försäljningsprocessen. Det kändes tryggt att ha en mäklare som verkligen brydde sig om både mig som säljare och om att bostaden skulle presenteras på bästa möjliga sätt. Sammanfattningsvis var min upplevelse vid försäljningen av min bostad mycket positiv. Det var en smidig och effektiv process där jag kände mig väl...

Elisabet L
Bought an apartment with Liselott Jarkman a part of Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Gränna

Lättillgänglig-svarar alltid snabbt, kunnig, hjälpsam och trevlig

Valerija V
Gränna

Kunnig, trevlig, fin bemötande...

My Å
Ölmstad

Proffsigt och trevligt bemötande från första mötet till avslutat köp. Kommunikation och återkoppling har fungerat perfekt och vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderar varmt!

Annika E
Centralt

Alltid lika trevlig och smidig att ha att göra med. Familjär känsla och kunnig i sitt engagemang. Mycket snabb i sin återkoppling. En ärlig mäklare som håller sig på en lika nivå med oss säljare som köpare, vilket vi tyvärr inte kan säga om alla som vi träffar på inom detta yrke hon är toppen och som vi i vår familj varmt rekommenderar.

Serena B
Gränna

Hon gav oss all information och svarade på våra frågor på enkelt och tydligt sätt

Luca G
Gränna

Hon gav oss all information och svarade på våra frågor på ett enkelt och tydligt sätt.

Ingrid A
Gränna

Bemöttes med respekt och intresse för uppdraget. Lyssnade på mina synpunkter. Önskade få råd och vägledning i en för mig ovan situation. Kände stöd och fick snabbt svar på frågor på tel. Upplevde mig trygg i kontakten och även vid genomförandet av försäljningen.

Barbro A
Örserum

Liselott är förtroendeingivande och omtänksam. Hon ser till båda parternas bästa, återkommer snabbt med svar på frågor, och bemödar sig med att ta reda på svar om hon inte redan vet dem! Hon agerar professionellt och är mycket kunnig i området i fråga. Vi kände oss trygga hela vägen. Rekommenderar varmt!

Eva T
Gränna

Liselott Jarkman är en mycket kompetent mäklare med sitt professionella, tydliga och lugna sätt för hon affären till avslut på allra bästa sätt. Vi ger henne våra allra bästa rekommendationer! Vänligen Eva & Rickard

Clàudia A
Gränna

Liselott var väldigt trevlig och hjälpsam från början och gav ett genuint intryck. Hon var påläst om huset och det hon inte visste tog hon reda på snabbt. Det har varit enkelt att komma i kontakt med henne och hon var snabb på att svara och hålla oss uppdaterade.

Matthias L
Bunn

Engagerad och trevlig. Kan absolut rekommendera henne👍

Sara G
Örserum

Mycket bra trevlig mäklare. Jag märkte direkt att hon lyssnar och tar hänsyn till kundens perspektiv. Försöker inte sälja huset för vilket pris som helst utan ordnar bra kommunikationsflöde mellan köpare och säljare. Tydlig med kommunikation. En människa som man vill vara granne med ) Pålitlig och serviceinriktad helt enkelt!

Emil A
Örserum

Mycket bra upplevelse. Tillmötesgående med extra visningar och snabba svar på frågor. Alltid trevligt bemötande.

Tommy N
Röttle

En väldigt trevlig och kunnig mäklare som bryr sig om både säljare och köpare på ett fint vis. Alltid glad och positiv och har hela tiden informerat oss som säljare om läget. Vi kan ge liselott högsta betyg och varmt rekomendera hennes tjänster.

Alf N
Röttle

Min uppfattning om Liseiott är att hon är en kunnig ock tillmötes gående mäklare dessutom en trevlig ock sympatisk person Mvh Alf

Gunhild R
Örserum

Mycket professionell utan att ge avkall på personliga möten. Trots en svår bostadsmarknad har Liselott arbetat målmedvetet för att tillmötesgå våra krav. Liselotts personlighet inger förtroende.

Christina L
Gränna

Vi tyckte att vi funkade bra tillsammans från början. Vi hade inte så mkt förväntningar men det kändes som om vår affär gick ’smidigt’. Hon både sålde vårt hus samtidigt som hon sålde det huset vi köpte, inte helt lätt men vi hade förtroende för henne ändå. Sammanfattningsvis har vi haft en bra känsla hela tiden, en mäklare som varit lagom ’på’ och lyhörd för våra önskemål. Kan rekommendera henne till andra som ska sälja eller köpa villor etc.

Veronica A
Gränna

Liselott är väldigt trevlig, professionell och kundorienterad. Vi har känt oss hörda och sedda under hela processen. Bara tummen upp från oss.

Niclas B
Gränna

Liselott har hela tiden varit behjälplig och hjälpt oss med att hitta lämpliga objekt att titta på. I slutändan hjälpte hon oss också att sy ihop visningar under samma dag så vi inte behövde åka flera gånger då vi idag inte bor i Gränna. Högsta betyg på servicenivå och kundbemötande. Att vi dessutom nu köpt ett hus som i alla delar motsvarar det vi letade efter visar att Liselott har förstått vårt behov och dessutom kunnat hjälpa oss med en smidig affär när vi väl hittat rätt hus.

Magnus B
Ölmstad

Liselott mötte oss med respekt och värme. Hon förstod vår situation. Hon har varit bra att diskutera med. Hon har varit tillgänglig. Hon är en försäljare men också någon man vill ha till vän. Det handlar inte bara om affärer utan också om mänsklighet.

Ulrika S
Gränna

Trevlig och hjälpsam. Förtroendeingivande.

Per Rikard J
Gränna

Trevlig och glad tjej som har koll👍

Ann-Louise E
Gränna

Återkopplar snabbt och är Alltid glad och trevlig

Alexander G
Gränna

Från vår första fundering kring att flytta till ny bostad och i samband såld bostad har vi fått fantastiskt bra hjälp.

Simon R
Tunnerstad

En naturlig, engagerad och personlig mäklare som känns äkta. Skippar dräkten och pärlhalsbandet och möter kunden i vardagen. En mäklare i min smak.

Rickard C
Gränna

Liselott gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vårt hus. Hon var alltid tillgänglig för frågor, gav tydliga råd och hanterade hela processen på ett tryggt och professionellt sätt. Hennes kunskap och engagemang gjorde att vi kände oss i goda händer från början till slut och vi är väldigt glada att vi valde henne som mäklare. Vi kan varmt rekommendera Liselott!

Frida Helena C
Gränna

Vi är mycket nöjda med Liselott och hennes arbete vid försäljningen av vårt hus. Från början till slut var hon både kunnig, trevlig och professionell. Hennes erfarenhet och engagemang gjorde att hela processen kändes smidig och trygg. Hon arbetade effektivt och höll oss informerade genom varje steg, vilket vi verkligen uppskattade. Tack vare hennes skicklighet fick vi en bra försäljning och vi kan varmt rekommendera henne till andra som letar efter en pålitlig mäklare.

Alice Hedda Helena Anna P
Gränna

Jättebra bemötande av Liselott som kunde svara på alla våra frågor så vi kände oss trygga med vårt första stora köp här i livet! Vi var väldigt osäkra på hur allt gick till men vi kunde bara skicka iväg ett sms och hon förklarade enkelt så vi kunde förstå!

Felix Å
Gränna

Väldigt hjälpsam, mycket trevlig och kan sin sak!

Alexandra P
Ölmstad

Som köpare har vi fått ett otroligt bra stöd genom processen av Liselott. Och ett mycket bra bemötande!

Rose-Marie A
Bought an accommodation with Liselott Jarkman a part of Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Målskog

Mycket proffsigt, kunnig och trevlig. Lätt att ha att göra med. Rekommenderar henne varmt.

Helena B
Sold a plot with Liselott Jarkman a part of Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Ölmstad

Allt har fungerat till 100%. Vi har blivit VÄLDIGT BRA bemötta, fått BRA info och fått vara en del i försäljningen som vi önskade. Rekommemderar VERKLIGEN Liselott och Svenska Fast till andra och kommer anlita henne igen om det blir aktuellt. / Helena Björnlinger

Lena V
Ölmstad

proffsig , lugn o tog sig tid att gå igenom alla punkter på kontraktet.

Kristine Y
Gränna

Fantastisk mäklare! SÅ bra på SÅ många sätt. Trevlig, lätt att kommunicera med, förstod snabbt vårt hus och hur det är att bo där, hjälpte oss navigera prisbild och hitta rätt köpare! Tack!

Svar från Liselott Jarkman

Men tack till er för gott samarbete! Roligt att få jobba med er och det fantastiska huset, ser fram emot att välkomna de nya ägarna till Gränna. Lycka till med ert nya nu. Mvh Liselott Jarkman, Svensk Fastighetsförmedling

Linnéa S
Centralt

En lyhörd och proffsig mäklare som återkopplar och fixar utöver det vanliga. Supernöjd med Liselott och hennes kunskaper. Kändes lugnt och tryggt genom hela processen. Toppen!

Svar från Liselott Jarkman

Tack för förtroendet och din rekommendation Linnéa! Trygghet är viktigt när det handlar om livets (förmodligen) största affär. Fint att få hjälpa er både med försäljning av lägenheten och sökandet efter ert nya hem. Hoppas ni kommer trivas i huset när det blir dags!

Eva A
Centralt

Liselotte har varit ett stort stöd i försäljningen. Hon är en kompetent och lyhörd mäklare med enormt engagemang. Återkopplar och informerar under hela processen.

Mikael A
Centralt

En fantastisk mäklare som hela tiden informerade om allt då jag inte bor kvar. Väldigt hjälpsam , tog ett stort ansvar och gjorde allt lätt för mig.

Agneta B
Sold a accommodation with Liselott Jarkman a part of Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Röttle

En kompetent o engagerad mäklare. Tydlighet i processen och snabba svar.