Karin har varit till stor hjälp vid försäljning av vår bostad. Hon har ett fint bemötande, är kunnig och lätt att få kontakt med henne vid frågor vi haft.
Fastighetsbyrån Jönköping
På Fastighetsbyrån i Jönköping arbetar vi på ett ärligt, engagerat sätt och sätter alltid våra kunders behov i fokus! Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Jönköping? Efter 50 år här i trakten har vi lärt oss en del om både bostadsmarknaden och människorna här, så låt oss hjälpa dig inför din bostadsaffär. Vill...
2148 omdömen om Fastighetsbyrån Jönköping
Sedan starten hos Reco 2013
Hon är jätteduktig och kunnig. Har ett trevligt bemötande och hjälpsam.
Said har hanterat ärendet mycket proffsigt och inget trygghet hos oss som köpare dessutom med ett väldigt trevligt bemötande.
Jag är mycket nöjd med samarbetet med Evelyn Daniel på Fastighetsbyrån. Hon var professionell, engagerad och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Allt sköttes smidigt och på ett mycket bra sätt. Jag kan varmt rekommendera henne.
Hon är väldigt trevlig. Hon svarar alltid på sms, mail och när man ringer. Hon är alltid tillmötesgående. Hon ger många tips. Rekommenderar starkt Evelyn.
Jag hade kontakt med Evelyn Daniel på Fastighetsbyrån och min upplevelse var mycket positiv. Kommunikation var tydlig och professionell, och bemötandet var trevligt och hjälpsamt genom hela processen. Jag rekommenderar henne varmt.
Said är en mycket lyhörd och engagerad mäklare som verkligen tar sig tid att förstå sina kunder. Han har god kunskap om både marknaden och individens behov, vilket skapar trygghet genom hela processen. Trevlig, professionell och uppmärksam – jag kan varmt rekommendera honom!
Personlig o öppen med egna erfarenheter. Byggde viss relation på det sättet. Glad o framåt. Behjälplig med saker runt omkring som inte hade med köpet att göra. Engagerad. Kunnig o kändes erfaren i sitt yrke.
Lung, kunnig, mån om både köpare och säljare. Inte påstridig och stressande.
Lätt att jobba med Jenny, och hon löste försäljningen av lägenheten utan konstigheter.
Jag upplever Henne som en smidig säljare inte krånglig. Hon tog fram information vi behövde svarar i telefon när vi ringer. Löste affären snabbt och tryggt..
Said är den bästa och finaste mäklaren i Jönköping ,ett hjärta för både köpare o säljare så proffesionell och kunnig och omtänksam. Hjälpt mig att komma vidare i livet genom att hitta ett boende som kommer bli perfekt . Taaaack för honom.
Serviceinriktad, trevlig och mycket ”arbetsvillig”
Jag är mycket nöjd med mitt samarbete med mäklaren genom hela processen. Från första kontakt till avslutad affär har allt skötts på ett mycket professionellt, strukturerat och tryggt sätt. Mäklaren har varit engagerad, tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig för frågor, vilket gjorde att jag kände mig välinformerad och trygg genom hela försäljningen. Jag uppskattar särskilt den höga servicenivån, noggrannheten och det genuina engagemanget för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag kan varmt rekommendera denna...
Fantastiskt bemötande av Evelyn! Med sin lyhördhet och proaktiva arbete möjliggjorde Evelyn en affär som inte kunde gått smidigare, bokstavligt talat. Proffsig, engagerad och en mycket duktig mäklare! Rekommenderas starkt!
Malin är väldigt service minded, svarar snabbt och vill hitta lösningar på alla sätt och vis. Hon lyssnar och försöker hitta det bästa tänkbara lösningarna.
Tusen tack för det fina om omdömet :)
Evelyn har varit lyhörd och ödmjuk under säljprocessen av vår bostad, hon är kompetent och professionell och dessa egenskaper tillsammans gör att jag inte kan tänka mig en bättre mäklare. Evelyn har omtanke i varje steg och det märks tydligt att hon tar hand om både säljare och köpare vilket har gjort att vår upplevelse av försäljningen av vår bostad varit 10/10.
Hej Andra affären jag gjort på kort tid med Evelyn återigen tycker jag hon är professionell i sitt arbete återkopplar alltid när man haft frågor och önskar svar, alltid positiv och glad kort sagt hon är en klippa som kommer klättra i sin karriär
Vi träffade Said på en visning som köpare. Vi fick direkt ett positivt intryck av honom och bestämde oss för att anlita honom som mäklare för vår bostad. Redan vid första mötet kände man sig väldigt trygg inför hela processen. Vi fick all hjälp vi behövde och Said fanns alltid bara ett telefonsamtal eller sms bort vid frågor. Vi upplevde Said som en väldigt trevlig och rutinerad mäklare och skulle starkt rekommendera honom.
Said är väldigt professionell i sitt bemötande. Väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Kunnig och fick mig att känna mig trygg hela tiden med att jag skulle kunna få min drömlägenhet. Han hade alltid snabba svar samt bra uppdateringar under processen med tydlig information. Köpet gick väldigt smidigt och jag är super nöjd. Said är en toppen mäklare som tar hand om sina kunder och köpare på ett väldigt bra sätt.
Bra bemötande. Alltid tillgänglig och snabb i återkoppling.
Hjärtligt och upplyftande bemötande. Noggran, tillgänglig och lösningsorienterad. Jag är mycket nöjd.
Tack för ett mycket gott samarbetet och att jag fick förtroendet att hjälpa till med er försäljning! Lycka till med packandet så ses vi snart :)
Said har med sitt trevliga sätt och engagemang genomfört försäljningen på ett utmärkt.
Evelyn är en fantastisk mäklare. Professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Hon gjorde hela processen smidig och trygg från början till slut. Kan varmt rekommendera henne!
Hej Niklas, Tack snälla för ditt fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa till med er försäljning!
Evelyn är en mycket professionell mäklare! Hon är väl insatt i allting och kan sin sak! Mycket duktig!
Tack Diana för dina fina ord, och förtroendet att hjälpa till med din bostadsförsäljning.
Evelyn är en väldigt duktig mäklare , kunnig och ger ett proffsigt intryck
Tack snälla för förtroendet att hjälpa till med din försäljning, samt att du lämnade ett omdöme!
Said er super sød, smilende og hjælpsom og forstod straks vores behov og fandt den helt rigtige lejlighed til os. Han har været hjælpsom og grundigt forklaret alting for os danskere, der skal flytte til Sverige og havde brug for lidt ekstra hjælp. Svarer hurtigt og præcist hver gang.
Kan verkligen rekommendera, mycket bra bemötande och trovärdig.
En mycket duktig och kunnig person som är lätt att ha att göra med. Är trevlig och har ett sätt som skapar förtroende. Håller täta kontakter så man vet var man står och vad som händer.
Driven i sitt arbete och återkopplar snabbt
Hon var trevlig och vänlig. Vi uppskattade hennes tydlighet i kommunikation. Processen kändes trygg, man kände att hon var kunnig och "visste vad hon höll på med".
Tusen tack för det fina omdömet :)
Snabb återkoppling när jag blev intresserad av en lägenhet! Mycket kunnig om både lägenheten och området! Trevligt och lättsamt bemötande!
Vi är väldigt nöjda med att ha köpt vår första bostad via Josephine. Hon är duktig i sin roll som mäklare och vi kände oss trygga med henne. Bra bemötande och lätt att ta kontakt med.
Mycket trevlig och tillmötesgående utan att på något sätt vara påstridig eller visa otrevliga försäljarmaner.
En helt fantastisk mäklare! Otroligt engagemang och driv i sitt arbete, med ett fint bemötande och en mycket smidig försäljning.
På vilket sätt blev du bemött av mäklaren Vi blev bemötta på ett mycket professionellt och tryggt sätt genom hela processen. Vi befann oss i en situation där vi behövde en snabb försäljning, och mäklaren agerade effektivt, tydligt och med stort engagemang från start till mål. Kommunikation och återkoppling fungerade väldigt bra hela vägen. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem Vi hade höga förväntningar på en smidig och snabb försäljningsprocess, och dessa uppfylldes med god marginal. Hela processen...
Christian är Kunnig, trygg och pedagogisk. Vi är mycket nöjda och glada över att vi fick sålt vårt hus så snabbt. Vi kan varmt rekommendera Christian.
Duktig och proffsig mäklare.
Tusen tack för det fina omdömet 😊
Christian var jättebra. Lugn, tydlig och förtroendeingivande.
Malin är driven, engagerad och full av energi. Hon går den extra milen för att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen.
Tusen tack Lise-Lott för det fina omdömet 😊🙏
Bra och personligt bemötande. Smidig att samarbeta med och gav ett proffsigt intryck.
Mycket kunnig och trevlig,förklarade på ett förstående sätt alla detaljer!
Trevligt bemötande, kunnig och proffsig. Snabb återkoppling och var tillgänglig vid frågor. Rekommenderas!
Tusen tack för det fina omdömet 😊
Hon är helt fantastisk,har fått stort förtroende för henne
Jenny var mycket angarerad proffsig. Hon har alltid ett leende och bra sätt att prata med kunder Mycket nöjd
Sålde min lägenhet med Said. Jag upplevde allting som smidigt, tydligt och närvarande från mäklaren. Rekommenderar starkt!
Jag fick en mycket bra upplevelse med mäklaren. Hon kändes väldigt kunnig och påläst . När vi skrev kontrakt med säljarna förklarade hon väldigt bra 👍
Hej Monica, Tack snälla för din fina kommentar! Hoppas att allt är bra med dig!
Kunnig, inte påträngande och framfusig. Professionellt bemötande.
Trevligt bemötande lätt att prataquust med. Kunnig och saklig i sitt bedömande. Presenterade mitt hus så det fångade många intresserade. Förväntningarna som vi kommit överens om blev bra eftersom marknadsläget inte är det bästa Hade även god kontakt med mina barn angående försäljningen. Var tillgänglig på telefon vid frågor som uppkom och hade svar på dessa. Jag rekommenderar verkligen Anders Lagerquist
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig att du känt dig trygg genom hela processen och att försäljningen fungerade bra trots marknadsläget. Också roligt att vi hittade en bra kund till din fina fastighet! Tack för förtroendet och för rekommendationen som är mycket uppskattat! Hälsningar Anders Lagerquist
Professionell samt lyssnar på kunden! Rekommenderar starkt +++++++