Trevlig, tydlig och bra på att förklara
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping – Sveriges största bobutik! Vi vill att du ska få ut det mesta av din fastighetsaffär. Därför finns vi på plats lokalt med utgångspunkt från Sveriges största bobutik i Jönköping och våra filialer i Gränna och Habo. Och tack vare våra många medarbetare har vi service, erfarenhet...
4851 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Sedan starten hos Reco 2016
Tycker han var väldigt bra. Bra överlag, inget negativt jag kan komma på.
Bra bemötande. Ingav förtroende, noggrann och satte realistiska prisnivå. Lätt att få kontakt med, tillgänglig för frågor.
Cornelia är en mycket trevlig och kommunikativ mäklare som under hela processen arbetade för att vi säljare skulle få ut det mesta av lägenheten. Under en trög marknad behöll hon lugnet och var ihärdig med visningar. Kan varmt rekommendera Cornelia!
Smidig process i vårat fall och trevlig mäklare.
Johan Agnesund har betytt väldigt mycket för mig under försäljningen av huset. Från första mötet gav han ett professionellt och tryggt intryck, vilket gjorde att jag kände fullt förtroende för honom genom hela processen. Han var alltid tillgänglig för att svara på frågor, förklarade varje steg tydligt och såg till att jag kände mig välinformerad och lugn. Johans engagemang, erfarenhet och goda lokalkännedom gjorde att försäljningen sköttes smidigt och effektivt. Det som uppskattades mest var hans personliga bemötande och...
Professionell och trevlig! Lugn och kunnig.
Lugn och förtroendeingivande för oss som köpare. Någon vi vänder oss till framöver om vi ska köpa eller sälja bostad.
Patrik Ekman på Svensk Fastighetsförmedling gav ett väldigt professionellt och engagerat intryck genom hela processen. Han var alltid tillgänglig för frågor, tydlig i sin kommunikation och skapade ett stort förtroende från första kontakten. Med sitt lugn, sin kunskap och sitt driv gjorde han bostadsaffären både smidig och trygg. Jag uppskattade särskilt hans personliga bemötande och hur noggrant han arbetade för att uppnå bästa möjliga resultat. Rekommenderas varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!” Mvh Peter
Fredrik är öppen och tydlig och är mån om att få till en bra affär för både säljare och köpare. Vi som köpare är nöjda med kontakten vi hade med Fredrik.
Han var professionell, tydlig och lätt att ha att göra med. Snabb återkoppling och bra bemötande genom hela processen. Rekommenderas!
Frefrik är mycke trevlig och kunnig mäklare Jag är nöjd med hans jobb.
Johan gav ett professionellt intryck direkt. Man fick den information man behövde när man kom till visning och sen fick man bilda sig en egen uppfattning. Johan var tillgänglig dag som kväll vilket var väldigt uppskattat!
Johan har erfarenhet och det märks och kan svara direkt på alla frågor. Vid köpekontrakt gick allt väldigt smidigt. Kan verkligen rekommendera Johan vid hus/lägenhetsförmedling.
Allt kändes bra, tydligt och tryggt!
Hej Kan utvecklas i sin kommunkation, men gör jobbet helt OK.
Hej Chia Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag tar till mig av din feedback. Med vänliga hälsningar Johan Agnesund Svensk Fastighetsförmedling
Fredrik är proffsig och kompetent. Han höll ihop försäljningsprocessen av vårt hus på bästa sätt. Vi fick ett gott bemötande och snabb återkoppling när vi hade frågor på vägen. Tack vare Fredriks förarbete gick det snabbt och smidigt när det blev skarpt läge att sälja vårt hus. Vi är mycket nöjda.
Kunnig, engagerad och flexibel.
Robert var helt fantastisk genom hela processen. Var väldigt flexibel och tillgänglig.
Engagerad oc mycket kompetent. Rekommenderas varmt
Engagerad och lyhörd mäklare som gör ett jätte bra jobb! Trevlig och professionell :)
Bra bemötande rakt igenom och alltid tillgänglig genom hela processen. En smidig affär från start till mål.
Vi har haft Johan som mäklare vid tidigare tillfälle och är fortsatt mycket nöjda. Hans starka lokalkännedom om Habo, tillsammans med ett professionellt och engagerat arbetssätt, gjorde att vi kände oss trygga genom hela affären. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad.
Professionell, engagerad och mycket lätt att ha att göra med genom hela processen. Alltid snabb på att svara och höll oss uppdaterade från start till mål. Rekommenderas varmt!
Magdalena är en trygg och inkännande mäklare som lyssnar in sin kund.
Vår mäklare är mycket tillgänglig, professionell och lyhörd för oss som säljare. Han visar ett stort engagemang och driv genom hela processen, vilket skapar trygghet och förtroende. Vi är mycket nöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera honom.
Trevlig och duktig, lätt att kommunicera med.
Positiv och proffsig i sitt bemötande. Skötte hela processen från planering till att skriva färdiga avtal på ett smidigt bra sätt. Hittade bra lösningar och presterade över förväntan. Kan verkligen rekommendera Ellen som mäklare.
Tyckte Julia var väldigt bra, rättvis mot intressenter på visningen, mot köpare och säljare. Hade bra information om allt kring processen samt lite humor som gör det lättare.
Jakob har varit mycket professionell och hjälpsam under hela processen. Jakob har alltid varit lätt att nå och tydlig i kommunikationen. Vi är mycket nöjda med Jakob!
Trevlig och ordning o reda. Lätt att nå.
Kunnig påläst engagerad, lätt att nå vid frågor. Trevig. Rekomenderas.
Superbra! Smidig affär utan oklarheter.
Har hanterat hela processen på ett proffsigt sätt från visning till kontraktsskrivning. Har på ett tryggt och lugnt sätt bemött och återkopplat mina frågor. Kan verkligen rekommendera Fredrik som mäklare.
Peter är en varm och förtroendeingivande mäklare.
Hoppas att ni får många underbara år på torpet
Trevlig i sitt bemötande och tydlig
Vi är mer än nöjda med Magdalena och vill varmt rekommendera henne. Hon är kunnig, trygg och professionell genom hela processen. Lätt att få kontakt med och förklarar alla moment. Stort tack för all hjälp!
Vi både köpte vårt nya hus och sålde vårt befintliga hus med Johan som mäklare. Johan är lätt att få tag på, professionell och förtroendeingivande och vi rekommenderar honom varmt.
Proffsig och trevlig på alla sätt.
Vi har nu köpt hus av Fredrik Hagejärd vid två tillfällen och har båda gångerna fått ett fantastiskt positivt intryck. Fredrik är mycket professionell och inger ett både gott och seriöst förtroende. Som köpare känner man sig trygg genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Fredrik!
Köpet gick snabbt så vi hann inte skapa någon relation med mäklaren. Han kändes inte så engagerad när vi var på visning.
Tack för din feedback. Jag uppskattar att du tar dig tid att dela din upplevelse. Jag förstår att processen upplevdes som snabb och att det kan påverka möjligheten att bygga en relation. Ibland går affärer fort, men mitt mål är alltid att vara tillgänglig och engagerad genom hela processen, oavsett tempo. Önskar er stort lycka till i ert nya fina boende!
Mycket trevlig och professionell mäklare som handledde oss genom vår bostadsaffär. Rekommenderas varmt!
Tillgänglig och varit enkelt att diskutera med och varit engagerad i affären. Bra och tydlig genomgång vid kontraktsskrivning.
Lätt tillgänglig och proffesionell. Men vi är inte klara med hela uppdraget ännu…
Otroligt bra mäklare som värdesätter både mig som köpare och allt runt omkring. Genuin och trevlig! Jag väljer Ellen nästa gång jag ska sälja!
Mycket trevlig, smidig och lättsam mäklare som sålde vårt hus snabbt och enkelt. Bra rådgivning och väldigt kunnig gällande huset, området och försäljningen. Vi är väldigt nöjda.
Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Allt gick smidigt från start till slut. Mäklaren var tydlig, hjälpsam och svarade snabbt på frågor. Jag fick bra råd och kände mig trygg genom hela processen.Jag rekommenderar absolut denna mäklare.
Snabb och professionell hantering som underlättade vårt husbyte.Johan har varit mycket hjälpsam på alla sätt.
Lyhörd för våra önskemål. Engagerad och trevlig!
Fredrik är mycket proffsig och hjälpte oss med både försäljning samt köp av ny bostad. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera honom.