CPE Redovisning AB
4.8 i betyg av av
81 omdömen
CPE Redovisning är smartaste redovisningsbyrå som erbjuder personlig service för låga priser som möter kunders behöv inom redovisning, bokföring, fakturering, bokslut, årsredovisning och deklaration till dig som är små- eller medelstora företagare.
Genom att arbeta med digitala molnbaserat system kan jag erbjuda mina tjänster till kunder över hela Sverige, oavsett geografisk placering.
Våra tjänster inkluderar, men är inte begränsade till:
Bokslut och årsredovisning
Deklarationsstrategier
Deklarationer
Budgetplaneringar
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag81 omdömen om CPE Redovisning AB
skrev om CPE Redovisning AB
Mycket bra, får alla svar på mina frågor och utför riktig bra arbete
Hello.
overall experience is good and recommended to others.
however an improvement item is to receive quicker response to the emails and questions.
Thanks -
skrev om CPE Redovisning AB
Duktig och hjälper mig att ha koll på mina papper.
Bra service -
skrev om CPE Redovisning AB
Super trevliga människor i byrån, vi fick all hjälp vi behövde och mycket mer. Caroline, som man hade mest kontakt med är fantastisk kunnig och trevlig. Varma rekommendationer och bästa betyg på allt.
skrev om CPE Redovisning AB
CPE Redovisning AB is highly professional and excellent in the delivery of corporate quarterly and annual reports.
CPE Redovisning AB is highly recommended for startups and established companies. The company provides quality advisory services and has also launched an insightful news board/blog that provides guidance and advisory service to clients. -
skrev om CPE Redovisning AB
its a very good company who certainly meets customer expectations.
Mycket professionell.
Alltid bra och trevligt bemötande.
Kan varmt rekommendera CPE Redovisning.
// Byggnadskonsult Glenn Carlsson AB. -
skrev om CPE Redovisning AB
Caroline är bra! All fungerar utmärkt!
skrev om CPE Redovisning AB
Jag har en ganska rak på sak kommunikation med CPE, och det funkar utmärkt. Om något glöms bort så får man en påminnelse. Det är generellt sett enkelt att interagera dom CPE, och allt blir gjort på ett transparant och tydligt vis
skrev om CPE Redovisning AB
Mycket bra som vanligt. Kunnig och snabb bokföring
skrev om CPE Redovisning AB
Jag blev proffsigt bemött och fick bra vägledning i vilka val jag hade. Vi klargjorde affärsrelationen och vad som skulle ingå.
Jag kör löpande bokföring själv förutom lön medan CPE sköter moms, skatt samt årsredovisning/bokslut, deklaration. -
skrev om CPE Redovisning AB
Dom är jätte trevligt personal och hjälpsam
skrev om CPE Redovisning AB
Det senaste året har jag upplevt en sämre service.
Svarstiden är väldigt lång
Jag blir inte uppringd tillbaka
Månadsrapporteringen till skatteverket blir försenad -
skrev om CPE Redovisning AB
Jag är jätte nöjd kund sen många år tillbaka tack vare Caroline!
skrev om CPE Redovisning AB
Lätt att ha och göra med,
kunniga och noggranna
Lars -
skrev om CPE Redovisning AB
Toppen bemötande och rådgivning!
skrev om CPE Redovisning AB
Mycket nöjd med arbetet som utförs av CPE
skrev om CPE Redovisning AB
Fantastiskt kunnig, hjälpsam, och duktig.
Hjälpsam ,kunniga samt väldigt trevligt.👏🙏
skrev om CPE Redovisning AB
Mycket bra redovisningsbyrå kan jag rekomendera.
skrev om CPE Redovisning AB
CPE Redovisning AB har många goda egenskaper bland annat: God service, Skicklighet i arbete och Vänligt kundbemötande!
skrev om CPE Redovisning AB
Jag har blivit väldigt bra bemött av Caroline på CPE Redovisning och känner mig trygg i att överlåta löpande bokföring, deklarationer och bokslut åt henne.
Noggrann och kunnig :-) -
skrev om CPE Redovisning AB
Bra trevligt bemötande och bra service.
skrev om CPE Redovisning AB
Caroline på CPE är fantastisk. Har räddat mina bolag mer än en gång under Corona pandemin.
Lyhörd och proffsig i sitt bemötande från dag ett. -
skrev om CPE Redovisning AB
CPE Redovisning AB delivers accounting and tax consultancy with exceptional service delivery and customer support.
CPE Redovisning AB is excellent at supporting Startups and enterprises of different sizes to navigate the Skatteverket world. We had engaged CPE Redovisning when the company started in 2014 and it had been excellent service delivery ever since:
- Data-driven book and record keeping with attention to details.
- Excellent customer support when professional advice is needed.
- Excellent support for preparation of Annual Reports and other financial accounting documents in both English and Swedish.
- Warm and customer-friendly staff. -
skrev om CPE Redovisning AB
Underbara människor i det företaget. Får alltid den hjälp vi behöver och lite till
skrev om CPE Redovisning AB
Caroline has always been exceptional, She does her job very well and is a very cooperative person.
skrev om CPE Redovisning AB
Trevligt personal, snabb återkoppling och kompetent redovisningsbyrå.
Ger stöd och goda råd. Jag kan varmt rekommendera CPE redovisning AB.
Helt enkelt proffs. -
skrev om CPE Redovisning AB
Saknarlite tydlighet, annars mycket bra!
Väldigt bra. …………………………………………
……..,,,,,,,,., -
skrev om CPE Redovisning AB
Alltid blivit bra bemött och de är proffsiga.
skrev om CPE Redovisning AB
It has been really surprising to see the taxation knowledge of this company when I bought the services for accounting of my limited company.
Not only the local tax rules, they are are also competant in international taxation and know the precautions for how to avoid mistakes in tax laws.
They also try their best to satisfy their customers and have a better price.
My satisfication level is upto the maximum and I feel lucky to find them here in Sweden. Highly recommend. -
skrev om CPE Redovisning AB
Jag har precis startat samarbete med CPE Redovisning AB och så långt är jag supernöjd. Jag kommer att behöva en hel del hjälp då jag har full fokus på verksamheten och den känns att jag har träffat rätt i valet av revisor och bokföring. Tummen upp!
skrev om CPE Redovisning AB
Vi är inspirerad av African matvanor.
skrev om CPE Redovisning AB
Jag har alltid blivit bemött på ett lyhört sätt. Företaget har varit tillgänglig när jag har behövt det. Kan varmt rekommendera företaget.
skrev om CPE Redovisning AB
Caroline gör det där extra och är väldigt mån om hennes kunder
skrev om CPE Redovisning AB
Redovisnings tjänster, bokslut samt deklaration
skrev om CPE Redovisning AB
Fantastisk revisor är så nöjd.
Proffsig helt enkelt
Vänliga de gör allt för sina kunder -
skrev om CPE Redovisning AB
Jag är väldigt nöjd med min revisor som är väldigt trevlig och duktig.
skrev om CPE Redovisning AB
Mycket bra bemötande, kunnig personal. Ingen fråga är för svår.
skrev om CPE Redovisning AB
Bra bemötandet och allt flyter på smidigt.
skrev om CPE Redovisning AB
Enkelt, kunnighet samt bra bemötande. Väldigt kul att jobba med. Fixar allt!
skrev om CPE Redovisning AB
Otroligt proffsig planering med grym rådgivning!!
skrev om CPE Redovisning AB
Blev väldigt väl bemött när jag behövde hjälp med min bokföring. Löste allt jag behövde hjälp med över förväntan. Kan varmt rekommendera CPE Redovisning som er samarbetspartner.
skrev om CPE Redovisning AB
Jag är jätte nöjd med carolines arbete och bemötande. Allt går smidigt och enkelt.
skrev om CPE Redovisning AB
Jag brukar välja noggrant den som jag samarbetar med,
och jag valde CPE Redovisning AB med stort glädje!
Kunnighet, noggrannhet, god service och professionellt bemötande är några fördelar för att jobba med företaget. -
skrev om CPE Redovisning AB
Toppen bra service , mycket hjälpfull och ger kloka rekommendationer.
skrev om CPE Redovisning AB
Jätte trevlig revisor träffar vi där man kan få snabbt hjälp via email trevlig första besök. Vi ser framemot att samarbeta skulle rekommendera denna redovisningsbyrån
* Redovisning
* Väldigt trevligt
* i stort sett ja
*i många stycken bra kompetens