Johanna

13 omdömen om Johanna

Mili R

Keep up with the kindness and the good job.

Svar från Johanna

Thank you for your kind review. It’s great to hear you’re happy with our service.

Lena B

Fantastisk frisör! Positiv, lyhörd och mycket proffsig! Hon fick mig verkligen att känna mig fin! Tusen tack Johanna! /Lena

Svar från Johanna

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Johanna!

Majvor Susanne L

Är så nöjd med mina slingor och klippningen som Johanna gjorde på mig idag. Köpte ett jättebra texture spray som ger stadga och volym till mitt hår. Redan bokat ny tid hos henne till nästa gång de är dags

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Härligt att resultatet och produkterna fungerade så bra för dig. Vi uppskattar att du redan bokat nytt besök!

Malin L

Jag är så nöjd! Både sling o klipp, aldrig vart så nöjd med tonen på håret. Johanna var så duktig och trevlig.⭐️

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med både slingor och klippning. Varmt välkommen tillbaka!

Noomi H

Trevlig, bra och förstod vad jag ville att hon skulle göra fast jag knappt visste det själv :)

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att hon förstod din vision direkt.

Mimmi S

Johanna var väldigt lyhörd vid mitt besök och förstod precis hur jag ville ha min hårfärg utifrån beskrivning och visad bild. Kommer definitivt boka nya besök hos henne igen!

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Härligt att höra att Johanna förstod precis vad du ville ha.

Malin F

trevlig, rar och proffsig till en ok peng.

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med upplevelsen.

Elin S

Trevlig och tålmodig med mitt långa trassliga hår. Klippningen blev jättefin 😃

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med klippningen.

Chris C

Superduktig och jättetrevlig. Väldigt nöjd som alltid med Creative Headz.

Svar från Johanna

Tack snälla för dina fina ord! 💛 Det betyder massor för oss att du alltid är nöjd och trivs hos Creative Headz. Vi ser fram emot att få ta hand om dig igen snart!

Karolina B

Jätteduktig och trevlig! Bara toppen :-)

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du är nöjd med ditt besök.