Johanna

37 omdömen om Johanna

Nova A

Så fint bemötande av Johanna, som var både lyhörd inför mina önskemål men också grym på att komma med tips utifrån mitt hår och mina vanor. Mitt hår ser nu levande och friskt ut igen!

Radica R

Johanna är grym! Ger exakt det resultatet som man efterfrågar.

Svar från Johanna

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att Johanna levererar precis det resultat du önskar!

Edith H

Jättetrevlig tjej! Och jätteduktig på att klippa! Kommer definitivt gå tillbaka.

Svar från Johanna

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd! Du är varmt välkommen åter

Benny L

Jättenöjd med klippningen, tac

Svar från Johanna

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!

Caroline Å

Jag kan varmt rekommendera Johanna! Professionell och inlyssnande.

Svar från Johanna

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med Johanna och hennes professionella bemötande!

Katrin G

Trevlig och noggrann 🙂 Mycket nöjd med klippningen

Svar från Johanna

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med klippningen!

Patrik S

trevligt bemötande och god förståelse för vilken frisyr jag önskade.

Svar från Johanna

Tack för din fina recension. Så kul att höra att du fick både ett trevligt bemötande och rätt resultat!

Margit H

Trevligt bemötande Inlyssnande och kompetent

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och kompetens.

Rosie C

Jag är väldigt nöjd med klippningen!

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med klippningen.

Daniel S

Grym tjej som lyssnade på allt jag sa om hur jag ville ha håret.

Svar från Johanna

Tack för din fina recension. Vad roligt att du kände dig lyssnad på och fick håret precis som du ville.