Maria

28 omdömen om Maria

Sedan starten hos Reco 2026
Johanna B

Maria bemötte Johanna på ett mycket bra sätt! Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, vilken Maria direkt kunde bemöta positivt och på ett respektfullt sätt! Klippning.

Tack för din fina recension 🤍 Vad roligt att höra! Varmt välkomna tillbaka.🌸

Siri R

Det var första gången jag träffade henne och hon var så trevlig och härlig!! Och hon förstod min vision helt och hållet! Så underbar vistelse för att vara första gången på creative headz:)

Svar från Maria

Hej Siri, Tack snälla för din recension. Vi uppskattar dig som kund och ser framemot att få hjälpa dig igen =).

Malin N

Noggrann, lyssnar på hur man vill ha det, jättetrevlig. Känner mig trygg hos Maria.

Svar från Maria

Tack för dina fina ord! Vad roligt att du känner dig trygg hos Maria. Varmt välkommen tillbaka!💕

Zilan I

Jättetrevlig person som var pratglad och inlyssnande. Klippningen blev fin. Har lite feedback dock. När hon skulle borsta mitt hår och separera det vid fön så var mitt hår tovigt. Man måste va försiktig. Hon var ofokuserad och ryckte i mitt hår. Och det var liksom ingen styling. Jag bad om en fin föning med böjda toppar och en fönad lugg. Håret va platt. Jag bad om locktången och lockade min egna lugg. Men overall jättetrevlig

Svar från Maria

Tack för din ärliga och fina feedback! 💛 Vad roligt att du blev nöjd med klippningen och att du trivdes med bemötandet. Samtidigt tar vi till oss det du skriver. Tack för att du tog dig tid att dela med dig, och varmt välkommen tillbaka! ✨

Erika A

Maria är en riktigt grym frisör och skön person samtidigt. Rekommenderar henne till alla som vill ha en härlig frisörstund! 🥳

Svar från Maria

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!

Stina B

Jättenöjd med min frisyr! Tack

Svar från Maria

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!

Käthe Ninni J

Jättetrevlig, gott bemötande och proffsig klippning

Svar från Maria

Stort tack för din fina recension! 💛 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och klippningen. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Christina E

Duktig och trevlig frisör. Kommer återkomma till henne.

Svar från Maria

Tack för dina recension! Härligt att höra att är nöjd och att du kommer besöka igen.

Henrik S

Maria är mycket proffsig. Hon uppfyllde nuna önskemål till punkt och pricka - och överträffade mina förväntningar. Jag kommer återvända regelbundet till henne så länge jag har minsta hårstrå kvar på huvudet.

Svar från Maria

Stort tack för de fina orden! Det gläder oss att du blev nöjd ❤️ Varmt välkommen tillbaka!

Emilio H

Jag har varit hos Rayan och Maria nu, båda är väldigt bra och professionella. Lika nöjd hos båda. Jätte trevligt snack dessutom!

Svar från Maria

Tack snälla för din fina recension ❤️ Vad roligt att höra att du är lika nöjd hos både Rayan och Maria. Varmt välkommen tillbaka!