Catta

57 omdömen om Catta

Sedan starten hos Reco 2023
Gun-Britt F

Så nöjd med klippningen, toppenfrisör helt enkelt!

Åsa W

Världens bästa frisör! Kunnig och trevlig.

Tara S

Väll bemötande personal och proffesionellt Rekommenderar

Venus K

Otroligt lyhörd, kunnig och trevlig! Rekommenderar Catta till precis alla som behöver en fantastiskt duktig frisör💛

Anna B

Förstår verkligen vad man vill ha - en frisör att lita på men som ändå utmanar lite i färg o form!

Svar från Catta

Hej Anna! Så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! Stora kramar, Creative Headz 🤩❤️

Anna N

Catta har en hög yrkeskompetens med förmåga att läsa av kundens önskan och levererar ett otroligt resultat både i färg och form. Catta är förutom otroligt kunnig i sitt yrke både rolig, omhändertagande och servicen är alltid på topp! Jag skulle rekommendera Catta, speciellt vid färgning, alla dagar i veckan!

Jesper K

Catta är grym! Hon har alltid ett härligt bemötande och klipper håret så man blir mer än nöjd!

Svar från Catta

Hej Jesper! 😃 Strålande att du känner dig nöjd med ditt besök och med vår grymma frisör Catta! Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕☀️

Åsa L

Alltid perfekt resultat! Klippning och slingor, färg som håller länge . Salongen är fräsch och man känner sig väl omhändertagen. 100% nöjd kund här 👌🏻

Annika S

Jag har gått till Catta i 7 år för slingor och klippning. Catta är väldigt serviceminded, noggrann och lever upp till mina önskemål som kund. Resultatet efter varje behandling av håret är jämnt i kvaliteten och jag går alltid alltid väldigt nöjd ut från salongen.

Reena S

Professionell, lyhörd och extrem duktig inom färg och klipp. Rekommenderar alla gånger!

Svar från Catta

Tack Reena för att du tar dig tid och skriver en så fin recension ❤️ Vi uppskattar dig massor! 🌸🌟 Kram Creative Headz ☺️