Felicia E

7 omdömen om Felicia E

Mikaela

Jättetrevlig tjej, men visste tyvärr inte alls vad hon höll på med :/ slingning+färgning blev katastrofal och ojämn. Jag fick jaga en tid för att rädda situationen någorlunda. Fick till slut tid hos duktiga Camilla vid Fridhemsplan som kunde rädda håret så gott hon kunde.

Svar från Felicia E

Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde lösa situationen och hoppas att du är nöjd med resultatet.

Johan B

Mycket bra . Mycket nöjd dotter efter att ha klippt sig på bästa salongen.

Svar från Felicia E

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att din dotter är så nöjd!

Torbjörn B

Duktig på sitt jobb och väldigt lyhörd. Hon gjorde återkommande koll på att jag var nöjd och att hon klippte som kag ville. Hon var också avslappnat trevlig

Svar från Felicia E

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade både lyhördheten och bemötandet.

Nathalie O

Duktig tjej som frågade relevanta frågor om sin kund för att på så sätt göra mig så nöjd som möjligt. Resulterade i fin frisyr och ett mersälj av produkt. Plus att jag bokade mitt nästa besök som jag då kommer få 20% på. //en nöjd ”första-gångs”-kund

Svar från Felicia E

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du blev nöjd med både frisyr och service, och att du redan bokat nästa besök!

Enes L

Superduktig tjej! Blev väldigt nöjd.

Svar från Felicia E

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev så nöjd.

Monika K

Lyssnande och jag fick håret precis som jag ville 😀

Svar från Felicia E

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Denise E

En jätteduktig och härlig tjej!🌟

Svar från Felicia E

Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd!