Bojana - är helt fantastisk -så proffsig, karismatisk och gullig! En supernova!
347 omdömen om Bojana
Tack för din fina recension. Så kul att höra att ditt besök hos Bojana blev så lyckat
Bästa frisören i Stockholm!! 💗💗
Tack för din fina recension. Det gläder oss att du är så nöjd med ditt besök.
Bojana är helt otrolig! Så duktig, trevlig och rolig!
Tack för din fina recension. Härligt att du trivdes så bra under ditt besök.
The best ever and forever! Bojana is the star!
Thank you for your kind review! So great to hear that you think so highly of Bojana.
Mycket vänligt bemötande och professionell behandling. Tack !
Hon var toppen! Bästa jag haft på Creative heads. Kommer numer alltid boka henne och komma tillbaka till CH. Detta var sista chansen för att jag tidigare varit halvnöjd efter mina besök med tidigare frisörer, men nu kommer jag absolut komma tillbaka! Hon är mycket trevlig och rolig. Riktigt kunnig och resultatet var 10/10 trots att jag är dålig på att beskriva hur jag vill ha det. (vanlig klippning, långt hår)
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att besöket blev så lyckat och att du känner dig trygg med att boka hos henne framöver
Bästa lockarna, volymen och hållbarheten! Och en så fin person att lära känna 🌷
Tusen tack! 💛 Så härligt att höra att du är nöjd med både lockarna och upplevelsen
Mycket trevlig människa och såklart bra frisör. Har en tydligt bra erfarenhet och kommer med goda förslag om hur (och varför) man ska klippa sig på ett visst sätt.
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat.
Jag är otroligt nöjd med mitt besök! Bojana var väldigt professionell och tydlig redan från början med vad som var möjligt att uppnå och vilka resultat jag realistiskt kunde förvänta mig. Vi gick tillsammans igenom olika inspirationsbilder innan behandlingen började så att vi båda hade en klar och gemensam bild av vilket slutresultat vi var ute efter. Bojana supertrevlig och lyhörd under hela besöket och jag kan varmt rekommendera henne. Kommer definitivt boka tid hos henne igen.
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med både resultatet och upplevelsen hos Bojana.