Väldigt nöjd med resultaten! Weronika är snäll och lyhörd. Jag kommer tillbacka!
20 omdömen om Weronika
Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet hos Weronika. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Jag är inte en person som klagar i första taget men upplevelsen jag hade där och då var mindre bra. Hade bokat klipp och slingor, går fram till receptionen och hon säger fundersamt ” So you want highlights? okeey. Ja eller är det nått fel med det frågar jag? ”Oh I never done highlights on a guy before so I’m a bit shooked…” Okej vad tryggt känner jag då. Och väl på plats så hade jag alldeles för kort hår för att göra folieslingor och det fattar jag och hon erbjöd mig att bara göra topparna ”ice tops”. Men jag sa att vi...
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att ditt besök hos oss inte kändes bra och framför allt att du kände dig osäker och obekväm under besöket. Det är självklart inte den känsla vi vill att någon kund ska lämna oss med.Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att följa upp detta internt. Tack för att du uppmärksammade oss på det.
Weronika var väldigt vänlig och serviceinriktad. Hon lyssnade verkligen på mina önskemål, rekommenderade bra produkter och gjorde ett fantastiskt jobb med min styling. Jag är väldigt nöjd med resultatet och hade en mycket bra kundupplevelse. Rekommenderas varmt!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Duktig, noggrann, lyhörd och trevlig.
Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du är så nöjd. ☺️
Jätteduktig frisör. Frisyren blev ännu bättre än jag tänkt mej. Försiktig med borstningen uppskattades då jag är lite håröm.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Hej! Weronika var väldigt trevlig! Jag gick till salongen utan att veta vad jag riktigt ville med håret, men vi pratade lite och jag visade några insparations bilder/videon på det jag tänkte ha ungefär. Jag är jätte nöjd med resultaten och defenetivt kommer tillbaka! Tusenn tack!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Weronika var snabb, lyhörd och skicklig! Hennes föning av mitt hår var exceptionellt!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
En fin upplevelse - blev väl omhändertagen och är väldigt nöjd med min "nya" frisyr - hon var lyhörd och det blev precis som jag önskade. Extra plus till stylingtips osv
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Lyssnade inte på det jag sa och klippningen blev inte häller bra. Kändes slarvigt och blev lite ojämnt. Även själva frisyren blev inte riktigt som jag hade sagt. Hon klippte upp det men alla lager hamnade över axlarna och längderna blandades inte in i lagren, det ser konstigt ut och var inte vad jag visa eller sa. Påpekade att det inte kändes bra och då började hon klippa lite i panik vilket kändess värre. Sa att jag kanska bara behövde tvätta håret och styla det själv och att jag kanske bara hade en dålig dag bara för att få gå.
Vad tråkigt att höra att du inte blev nöjd med din upplevelse. Vi vill självklart gärna hjälpa dig vidare. Hör gärna av dig till info@creativeheadz.se så ser vi över detta tillsammans. ❤️
Mycket bra och gav bra tips och idéer om hur hur jag kunde klippa håret. Som jag ville ha det.
Stort tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och tipsen du fick. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! 😊