Lucy

138 omdömen om Lucy

Sedan starten hos Reco 2024
Christopher B

Alltid lika trevligt och hjälper mig ta beslut jag inte själv kan ta 😀

Svar från Lucy

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid är nöjd med hjälpen och bemötandet!

Nina S

Lucy är mycket trevlig och hon arbetar snabbt. Jag är alltid nöjd med resultatet!

Svar från Lucy

Tack så mycket för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Varmt välkommen tillbaka!

Matilda F

Jättebra på att få fram rätt nyans, slingorna blev naturliga och snygga!

Svar från Lucy

Tack snälla för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både nyansen och slingorna. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Max J

Omhändertagande och vet precis hur man vill ha det, felfri!!

Svar från Lucy

Tack snälla för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Hilda L

Väldigt trevlig och är mycket nöjd med klippningen!

Svar från Lucy

Tack snälla för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med klippningen. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Antonia L

Förstod vad jag menade, det är bra 👍

Svar från Lucy

Tack för din fina recension. Vad roligt att du kände dig förstådd och nöjd med resultatet!

Natalia L

Väldigt nöjd! Mycket trevlig atmosfär och en fantastiskt väl utförd tjänst hos frisören Lucy.

Svar från Lucy

Tack för din fina recension. Vad roligt att du uppskattade både atmosfären och det väl utförda arbetet hos Lucy!

Malin A

Super hon var trevlig snabb och proffsig ✅🤩

Svar från Lucy

Tack för din fina recension. Vad roligt att du uppskattade både bemötandet och det proffsiga arbetet!

Anna A

Att gå till Lucy är lite som balsam för själen! Inte bara en duktig frisör utan hon ser till att du får en helhetsupplevelse både till det yttre (skitsnygg i håret) men även det inre. /Anna A J

Svar från Lucy

Tack för din fina recension! Vi är glada att Lucy kunde ge dig en sådan härlig helhetsupplevelse.

Mimmi N

Mycket bra med barn och klippte precis som vi ville ha det

Svar från Lucy

Tack snälla för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att ni är nöjda med klippningen. Varmt välkomna tillbaka! ✨