Maja

140 omdömen om Maja

Sedan starten hos Reco 2026
Zeke B

Det var mycket trevligt! Lite väl dyrt, men det är väl så allt ser ut nu för tiden!

Svar från Maja

Tack för din recension! 💕 Vad roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart igen! ✨

LISA L

Skulle bara göra en enkel klippning och fräscha upp toppar inför sommaren, men blev positivt överraskad över hur nöjd jag blev över Majas uppklippning av mina längder!

Svar från Maja

Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd!

Martin B

Den som klippte mig hette nog inte Maja utan Bojana (enligt påminnelse-SMS:et) och hon gjorde ett jättefint jobb!

Svar från Maja

Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd hos Bojana!

Patrik D

Trevligt bra Benötande och skicklig!

Svar från Maja

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötande och skicklighet!

Olle B

Maja är väldigt trevlig och jag upplever att det blir som man vill när man klipper sig hos henne!

Svar från Maja

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både Maja och resultatet.

Luna K

Supertrevlig duktig och lyhörd! Rekommenderar!

Svar från Maja

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt, duktigt och lyhört bemötande.

Levon C

jättenöjd! Klippte riktigt bra

Svar från Maja

Tack snälla! Vad roligt att du är jättenöjd och att klippningen blev riktigt bra. Vi uppskattar din feedback och hoppas att vi ses igen!

Elisabeth L

Jätteduktig, lyhörd och noggrann.

Svar från Maja

Tack för din fina feedback! Vad roligt att du är nöjd, vi uppskattar det verkligen!

Justine H

Så himla nöjd med både service och frisyr, mycket trevligt.

Svar från Maja

Tusen tack för din fina recension! 🤍 Vad härligt att höra att du är så nöjd med både servicen och frisyren – det gör oss så glada! ✨ Varmt välkommen tillbaka! 💇‍♀️💕

Andreas A

Bra klippning och trevligt bemötande.

Svar från Maja

Tack för din fina recnesion. Vad roligt att höra att du är nöjd med både klippning och bemötande!