Edda

162 omdömen om Edda

Eija B

Jättetrevlig och inlyssnande!

Svar från Edda

Tack för din fina recension. Härligt att du upplevde besöket som trevligt och inlyssnande.

Fanny S

Väldigt trevlig och professionell! Blev så nöjd med färgen på mitt hår😍

Svar från Edda

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och färg!

Nicole M

Edda är varm och serviceminded ⭐️

Svar från Edda

Tack för din fina recension! Härligt att upplevelsen kändes vänlig och professionell.

Benny L

Toppen!° Är nöjd, bra klipping,

Svar från Edda

Tack snälla! 💛 Så roligt att höra att du är nöjd med klippningen.

Sophia P

Skicklig, trevlig och omtänksam.

Svar från Edda

Tusen tack! 💛 Så fint att höra att du uppskattade både bemötandet och omtanken

Jakob V

Mycket positiv upplevelse. Väldigt trevligt bemötande direkt när jag kom in i salongen och så blev klippningen sedan toppen tack vare Edda.

Svar från Edda

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du trivdes hos oss och att Edda tog väl hand om dig.

Carina N

Edda gjort toppen jobb Jag är så jätte nöjd Ger henne 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har bokat i februari 2026 hos henne. Med vänlig hälsning, Carina Nilsson Lotos

Svar från Edda

Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du är nöjd med både resultatet och Eddas arbete.

Åsa F

Alltid lika nöjd hos Edda! Hon är otroligt proffsig och får en att känna sig trygg och välkommen❤️

Svar från Edda

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du alltid känner dig nöjd och välkommen hos Edda.

Carl E

Mycket bra klippning och trevligt bemötande.

Svar från Edda

Tack för din fina feedback, vi är glada att du är nöjd med både klippningen och bemötandet.

Elin L

Jätteduktig frisör och väldigt nöjd med mitt hår!

Svar från Edda

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med resultatet.