Angie

205 omdömen om Angie

Sedan starten hos Reco 2023
Isabelle L

Fantastisk frisör! Otroligt kunnig och inkännande, lyssnar in ens önskemål och guidar med sin profession vad som passar bäst. Oavsett behandling lämnar man alltid salongen nöjd!

Lorayn E

Wonderful experience. Thanks!

Dzafar M

Best hairdresser in Stockholm :-)

Anna L

Bästa frisören jag gått till!

Martin K

Mycket bra klippning. Kommer tillbaka.

Linnea H

På plats och stajlat såg det bra ut men det är ingen frisyr som går att ha ostajlad. Ser ojämnt ut och värre än innan. Mycket svårare för mig att fixa i ordning det nu än innan. Men jag vet också att allt är mitt fel. Jag fick veta att jag använder fel schampo, fel stajlingprodukter, fel temperatur och allt jag gör är fel så jag känner mig bara uppgiven och struntar i att försöka ha fint hår.

Laila E

Angie var jättetrevlig och kändes professionell. Tyvärr måste min förra frissa i Falun ha andra knep. För Redken kunde inte ge mig de lila och rosa färger som jag haft i slingor tidigare. Det kunde inte Amgie. Men det blev ganska bra ändå. Angie gjorde slingor och klippte mig. Jag kunde vara farmor åt alla kunder. Salongen skulle tjäna på att snyggas till lite. Smutsigt cementgolv (ser i alla fall ut så) och rör i taket som syns väl när håret ska tvättas känns mer som bilverkstad än professionell frisering.

Elena P

Grymt duktig frisör som fick dotterns hår att bli perfekt 👍🏻

Karin V

Har frisörskräck och inte klippt mig hos frisör på ca 20 år men äntligen har jag hittat en frisör som är så bra. Jag hade en vision av frisyr jag ville ha och Angie anpassade frisyren till mig och mitt utseende samt gav mig massa tips om hur jag hemma underhåller det. Jag blev så nöjd! Angie har nu en ny stamkund.

Ece C

Angie is always very welcoming. She always cares and listens to what kind of a hair cut I desire. Thank you Angie!