Grym klippning och supertrevlig!
96 omdömen om Klara E
Stort tack för din fina recension! 🌸
Jag blir alltid lika nöjd när Klara klipper mig. Hon är superduktig, lyhörd och ser till att resultatet blir precis som man vill ha det. Kan verkligen rekommendera henne!
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du blev så nöjd med resultatet.
Supertrevlig, nogrann, lyssnar, omhändertagande. Jag är så nöjd med Klara E.
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd och uppskattade det noggranna och omhändertagande bemötandet. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Klara va grym! Kändes som hon hade en vision för vad jag ville ha mer än mig själv så det blev bättre än jag tänkt!
Tack snälla för de fina orden! 💕 Vad roligt att höra att Klara överträffade dina förväntningar. Vi ska självklart hälsa henne! ✨
Hon är grym! Snäll som hjälpte till o bolla fram hur jag skulle få den frisyr jag vill ha och klippte det perfekt inför midsommar.
Tack snälla för de fina orden! 💕 Vad roligt att höra att du blev nöjd med både rådgivningen och resultatet! ✨
Alltid nöjd och super trevligt bemötande!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Mycket bra, mycket bra. Nå er håret klar for sommar :)
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Klara var både trevlig och jätteduktig!
Stort tack för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du är nöjd med Klara. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Glad och trevlig! Ett jättefint jobb och hon rekommenderade produkter på ett bra och genuint sätt!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Så gullig och duktig tjej!!!!!
Vad fint att höra, tack snälla! 🥰 Det ska vi självklart hälsa vidare 😊