Trevlig salong och personal, alltid nöjd när jag går därifrån 💞
38 omdömen om Svea
Tack för din fina recension! Härligt att du uppskattar salongen och att du blir nöjd.
Allt blev toppen! Svea var väldigt lyhörd och håret blev precis som jag ville.
Tusen tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen det 🌸
Trevligt bemötande men tyvärr levde inte resultatet riktigt upp till mina förväntningar. Färgen blev väldigt dämpad och skillnaden knappt synbar jämfört med innan. Under behandlingen upplevde jag också att frisören behövde mycket stöd från en kollega, vilket gjorde att helhetsintrycket kändes mindre professionellt än förväntat. Detta togs upp direkt efter behandlingen och jag fick då höra att det självklart skulle gå att justera om det fortfarande inte kändes helt rätt. När jag senare kontaktade salongen för att göra just...
Tack för din recension Klara och för att du delar din upplevelse! 🌸 Vi är verkligen ledsna att resultatet inte blev som du hade hoppats och förstår att det känns tråkigt. Vi vill såklart att alla våra kunder ska vara nöjda efter sitt besök. Vi är också ledsna att vi inte lyckades hitta en tid för justering som passade dig. Vi vill alltid försöka hjälpa med att hitta en tid som passar för justering, och vi följer samtidigt vår reklamationspolicy i dessa ärenden. Om du vill så hjälper vi dig gärna att kika på en ny tid...
Tyvärr inte så nöjd med resultatet, färgen släppte efter bara någon tvätt och jag upplevde besöket som lite slarvigt?
Hej Ruby! Tack för din feedback och vi är ledsna att höra att du inte blev nöjd. Vi har tagit detta i åtanke till framtiden.
Jättebra!! Visade bild och hon gav mig en IDENTISK färg och nyans, bästa frisören jag varit hos!!
Tack för din fina recension, vad kul att höra att hon är den bästa frisören du varit hos!
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Håret blev supersnyggt efter färgning av utväxt samt nyansering.
Tack för din fina recension! Så glad att du är nöjd med ditt hår och besöket 💛
Svea var superduktig, var noga med att ta reda på vad jag var ute efter och gjorde ett superfint jobb!
Tack för din fina recension! Kul att höra att du blev nöjd.
Helt ok, började sent och klippte inte så mycket
Tack för din recension. Vi uppskattar din feedback och tar den med oss framåt
Supertrevlig tjej och fin klippning. Men slingorna motsvarade inte mina förväntningar. Jag har nu ljusa tjocka slingor i mitt mörka underhår och ser i princip ingen skillnad på överhåret där jag ville bli ljusare. Jag brukar få ett annat resultat.
Tack för din recension. Vi beklagar att slingorna inte motsvarade dina förväntningar. Vänligen maila oss på info@creativeheadz.se så hjälper vi dig vidare därifrån.
Svea var supertrevlig, lyhörd, kom med bra förslag men var också tydlig med vad som var möjligt att göra. Jättegullig och riktigt skicklig. Rekommenderar både Svea och Creative heads !!❤️
Tack för din fina recension. Vad roligt att du uppskattade Sveas trevliga och proffsiga bemötande!