Claudia är otroligt trevlig och tillmötesgående! Utöver det är hon väldigt kunnig och duktig frisör som fick mitt torra barr att bli superfräscht!
147 omdömen om Claudia
Väldigt lyhörd och inkännande vid klippning av tvååring!
Jätte trevlig tjej, blir alltid nöjd efter mina besök både för klipp och färg/slingor.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du alltid blir nöjd med både klipp och färg/slingor.
Mycket nöjd med Claudias slingbehandling och klippning, dessutom väldigt trevligt och varmt bemötande! Det enda jag har som invändning - och det är ju inte Claudias fel - är att Creative Headz tycks ha satt det litegrann i system att försöka boka om en till en lite annan tid och/eller salong, för att som jag gissar maximera täckningen och vinsten. Det är andra eller tredje gången jag är med om det nu. Det blir lite stressande eftersom en oftast väljer en tid som passar både jobb och fritid.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med Claudias slingbehandling, klippning och bemötande. Vi tar även till oss din feedback kring bokningar för att göra det smidigare framöver.
Supertrevlig och gjorde ett jättebra jobb. Kan varmt rekommendera!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet.
Mycket bra förståelse för hur jag ville ha håret klippt.
Tack för din fina recension! Härligt att läsa att du fick precis den klippning du önskade.
Claudia var supertrevlig och duktig! Föreslog bättre lösningar för att uppnå önskat resultat, och förklarade varför. Resultatet blev långt över mina förväntningar, och jag är SÅ nöjd! 😍
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Claudia och resultatet.
Resultatet blev precis som det vi kom överens om och blev så nöjd! Skulle rekommendera henne till alla, suuperduktig!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att resultatet blev som förväntat och att du är nöjd.
Supernöjd!!! Inlyssnande och så proffsig!
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du kände dig lyssnad på och nöjd med resultatet.
Trevlig, lyhörd och med ett utmärkt hantverk. Jag kan verkligen rekommendera Claudia!
Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du uppskattar både stämningen och våra frisörers arbete.