Bra bemötande och fick kaffe. Trevlig och bra klippning!
46 omdömen om Lina
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande, kaffe och en bra klippning.
Lika var supertrevlig och väldigt noggrann och omsorgsfull i sin klippning. Kanon!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med Likas noggranna och omsorgsfulla klippning. Varmt välkommen tillbaka!
Väldigt bra! Väldigt nöjd !!!!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd med ditt besök.
Superduktig frisör och väldigt trevlig!
Tack för din fina recension. Vad härligt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss.
Lina var superduktig och vänlig! Lyssnade till mina önskemål och behov. Jag blev jättenöjd!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev nöjd med både Linas bemötande och arbete.
Lina är otroligt inkännande och empatisk. Kundbemötandet är på topp och hon ser verkligen människan i stolen. Min mamma som är dement och har ångest kunde inte fått ett bättre mottagande och bemötande. Frisyren sattes oxå till 100. Rekommenderar verkligen Lina. Var gråtfärdig av lycka efter besöket hos henne.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Lina gav ett så omtänksamt bemötande och att ni blev nöjda med resultatet.
Jättenöjd, Lina var väldigt duktig!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Linas arbete.
Supergullig tjej med god kompetens! Blev så nöjd med mitt hår och upplevelse!
Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och upplevelsen.
Trevlig, lugn, inlyssnande och kommer med bra förslag/alternativ. Rekommenderas!
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade bemötandet och de bra förslagen.
Jag har varit kund hos Lina i flera år och är alltid lika nöjd. Hon är otroligt skicklig på att göra ljusa, fina och naturliga slingor. Lina är professionnell, nogrann och lyssnar alltid på vad jag önskar. Rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en duktig frisör och kunnig på färg och detaljer.
Tack för din fina recension. Härligt att du är så nöjd med både färg, slingor och bemötande hos Lina.