Sally

255 omdömen om Sally

Tommie L

Sally är mycket duktig och trevlig frisör. Hella gänget på Creativ Headz på S:a Eriksgatan är mycket välkomnande och trevliga. Tommie

Svar från Sally

Tack för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du känner dig välkommen hos oss och är nöjd med ditt besök.😀

Mille P

Hon klippte bra, hon var bra på att förstå vad man vill ha och leta inspiration.

Svar från Sally

Tack för din fina recension! Kul att höra att du var nöjd med upplevelsen och bemötandet!

Viktoria Z

Lyhörd och duktig! Rekommenderar!

Tack snälla för din rekommendation! Varmt välkommen tillbaka! ✨

Teresa I

Sally är Toppen! Jag är alltid nöjd med vad hon gör med mitt hår.

Svar från Sally

Tack för din fina recension! Vad härligt att du alltid är nöjd! 😀

Martha A

Jättenöjd med håret, blev precis som jag tänkte mig. Fick också jättebra tips om produkter och skötsel av håret. Tusen tack Sally!!

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du blev nöjd med resultatet och uppskattade tipsen från Sally!

Carina A

Väldigt nöjd👍😊 med både klippning och slingor.

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du är nöjd med både klippning och slingor!

Johan J

Sally är trevlig, duktig, snabb och uppriktig. Hon är skälet till att jag väljer just den här salongen.

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Sally och att hon gör ditt besök extra speciellt

Martin S

Mycket trevlig och proffsig frisör. Jag har gått regelbundet hos Sally sedan 2024. Rekommenderar!

Svar från Sally

Tack snälla! Vad roligt att du är nöjd, vi uppskattar din feedback!

Jeanette B

Trevlig, kunnig och noggrann. Topp! 👌

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Kul att du är nöjd med både bemötande och utfört arbete!

Nils S

Toppen! Gått till henne några år och alltid nöjd 🙂

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid är nöjd med Sally.