Sally

251 omdömen om Sally

Martha A

Jättenöjd med håret, blev precis som jag tänkte mig. Fick också jättebra tips om produkter och skötsel av håret. Tusen tack Sally!!

Carina A

Väldigt nöjd👍😊 med både klippning och slingor.

Johan J

Sally är trevlig, duktig, snabb och uppriktig. Hon är skälet till att jag väljer just den här salongen.

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Sally och att hon gör ditt besök extra speciellt

Martin S

Mycket trevlig och proffsig frisör. Jag har gått regelbundet hos Sally sedan 2024. Rekommenderar!

Jeanette B

Trevlig, kunnig och noggrann. Topp! 👌

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Kul att du är nöjd med både bemötande och utfört arbete!

Nils S

Toppen! Gått till henne några år och alltid nöjd 🙂

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid är nöjd med Sally.

Anna E

De va super, blev fin i håret precis som tänkt och trevlig bemötande.

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Vad roligt att du blev nöjd med håret och bemötandet.

Teresa N

Sally har varit min frisör i 4-5 år och jag är alltid lika nöjd när jag lämnar salongen.

Svar från Sally

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du alltid är nöjd efter besök hos Sally under alla dessa år.

Vesna N

Mycket bra bemötande. Sally var trevlig och proffsig, berättade om mitt hår och gav mig många bra råd och tips.

Svar från Sally

Tack för din fina recension. Vad roligt att du uppskattade Sallys bemötande och de tips hon gav.

Stina T

Jätteduktig och lyssnade till mina önskemål! Rekommenderar Sally varmt.