Mycket bra service och bubbel på det! Bra start på bröloppshelgen
209 omdömen om Sadeek
Vänlig, inkännande, engagerad, mycket kunnig o professionell
Trevlig, Lyhört och lyssnade uppgift och mitt behov om hur vill jag styla hår. Gav bra tips om hårklippning stil. Nöjd!
Har gått till Sadeek 2ggr för håruppsättningar och han är jätteskicklig på det! På mitt sista besök klippte och stylade han även min 10- åriga dotter inför en fest och satte in färgade clip- on slingor som vi köpt. Hon blev överlycklig över sina fantastiska beach- waves som håller fortfarande, över ett dygn senare. Sadeek är väldigt noggrann, trevlig, inkännande och professionell.
Sadeek är en skicklig och proffsig frisör! Jag har klippt och färgat mitt hår hos honom flertalet gånger och är alltid lika nöjd! Dessutom är han världens trevligaste, inlyssnande och vänlig. Klipper du dig hos Sadeek är du i goda händer.
Otroligt duktig och trevlig! Uppmuntrande och lyhörd
Världens bästa frisör! Utan tvekan
Mycket kunnig, vänlig och duktig frisör som jag känner mig väl omhändertagen hos, blir alltid nöjd med resultatet och jag upplever att Sadeek gör det lilla extra för att hjälpa mitt hår vilket uppskattas otroligt mycket!
Gjorde balayage-blondering, klippning och styling hos Sadeek på rekommendation från en vän och har aldrig varit så nöjd med resultatet! Sadeek är en exceptionellt bra frisör, proffsig, omhändertagande och dessutom himla trevlig!
Är nöjd med både klipp o sling. Lyssnade på vad jag önskade och resultat blev bra 😊