Noggrann och trevlig! Nöjd med min klippning! Minus att Creative Headz ombokade både tid och salong för mig med kort varsel.
232 omdömen om Sally
Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med klippningen, och vi beklagar verkligen att din tid och salong behövde ombokas med kort varsel.
Kan varmt rekommendera Sally, proffsig & duktig på alla sätt. Kommer definitivt att gå tillbaka till henne :-) 6 av 5 stjärnor 🌟
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med Sally och hennes arbete. Välkommen tillbaka!
Välkomnande, proffsig och inlyssnande. Sally ställde frågor och resonerade och så kom vi fram till bra lösningar på vägen. Sånt önskar man när man är lite osäker på hur man tror att resultatet ska bli. Jag är supernöjd med både färg och form. Tack snälla. Vi ses om 3 månader😀
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du kände dig väl bemött och är nöjd med resultatet.
Trevlig. Men aningen slarvig med tvättning av håret samt stylingen, inga produkter som värmeskydd eller olja användes. Lockarna såg bedrövliga ut. Själva klippningen va bra och gick på typ 10 min, lyssnade på önskemål men helheten kändes genomhastad och slarvig
Tack för din fina recension! Vi är ledsna att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar och uppskattar att du delar din feedback. . Vänligen hör av dig till info@creativeheadz.se så kan vi se hur vi kan hjälpa dig vidare.
Pratsam och bildar en bra stämning, enkel att prata med
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du trivdes och kände dig bekväm.
Trevlig tjej! Tog hand om mig bra och tillfredsställde mina behov.
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du kände dig bra omhändertagen under ditt besök.
Super bra! Ger användbara tips☺️
Tack för din fina recension, vad kull att du uppskattade tipsen!
Nu har Sally klippt mig i ca. 5 år. Under den tiden har hon även flyttat runt mellan salongerna i Stockholm, jag har följt med varje gång för att hon helt enkelt är bäst. Sally får 6 av 5 möjliga stjärnor av mig. Helt oslagbar är hon!
Tack snälla för din fina recension! Blir så glad att höra att du är nöjd och fortsatt kommer tillbaka!
Hon gjorde jättefina lowlights i mitt blonda hår för att återskapa min naturliga hårfärg. Jätte lyhörd kring hur jag ville ha det och var jätte noggrann och lugn trots att konsultationen drog över!
Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och upplevelsen hos oss.
Jag är nöjd med slutresultatet av klipp och sling. Bra färg, ser naturligt ut precis så jag ville ha det. Minus blir att jag fick vänta i 30 minuter och har blivit ombokad 3 gånger med tid och salong de senaste gångerna jag bokat på Creative Headz.
Tack snälla för din recension! Vi blir glada att du är nöjd med håret och beklagar samtidigt ombokningarna på grund av sjukdom.