Fint bemötande, ärlig och kunnig vid konsultationen och var väldigt lätt att prata med. Färgningen och klippningen blev superbra. Kan varmt rekommendera Vanessa
89 omdömen om Vanessa
Som alltid väldigt trevligt bemöt, känner mig välkommen. Vanessa är en väldigt skicklig frisör och MYCKET trevlig. Ser alltid fram emot att komma till Creative Headz Sankt Eriksgatan för att bli omhändertagen och träffa den trevliga personalen. Har aldrig gått därifrån och varit missnöjd.
Jag och min son blev bemötta av en proffesionell frisör (Vanessa) med mycket kunskaper i yrket och som gav tips och råd samtidigt som hon var lyhörd och väldigt omhändertagande av min och min sons osäkerhet inför klippning. Extra plus att hon testade sig fram till rätt längd genom dialog med min son. Superfin frisör! Vi är jättenöjda båda två !!
Väldigt glad o trevligt. Lyssnade o fattade precis! Så trevlig stund. Är mycket nöjd med klippningen o kommer absolut tillbaka.
Väldigt proffsig frisör Blev fin i håret
Toppenbra med barn! Vår son har klippt sig ett par gånger hos henne och tycker det är jättekul.
Hej Fredrik! Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tiden att skriva! Du är alltid välkommen hos oss! Bästa hälsningar, Creative Headz 😊 💕
Vanessa är bäst! 7-åring + mamma jättenöjda som vanligt❤️
Hej fina du! 😊 Vad kul att ni känner er nöjda med Vanessa. Tack snälla för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Varmt välkommen åter. Önskar dig allt gott, Creative Headz 🌸
Super duktig! Fick precis det jag ville :)
Hej Desiree! 😊 Gud vad kul att du känner dig nöjd med Vanessa. Tack snälla för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Varmt välkommen åter. Önskar dig allt gott, Creative Headz 🌸
Väldigt trevlig och bemötande, lyssnade på kunden och klippte bra. Köpte herrklippning och blev väldigt nöjd, kommer komma tillbaks
Hej Edvin! ⭐️ Vad härligt att du känner dig nöjd med besöket hos oss! Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi massor! Bästa hälsningar, Creative Headz 💞
Vanessa kompetens och fingertoppskänsla när det gäller kombinera trend ,stil och tidlös elegans Med det där lilla extra gör henne till min absoluta stylist . Less is more …
Hej Rikard! 💜 Vad härligt att du känner dig nöjd med Vanessa. Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi massor! Du är alltid välkommen. Bästa hälsningar, Creative Headz 🤗