Jag har klippt mig hos Edda flera gånger nu och är alltid lika nöjd! Hon är väldigt inkännande i vad jag vill göra med mitt hår samtidigt som hon själv kommer med inflikningar för att berätta hur vi kan göra det på ett sätt som blir så bra som möjligt för mina behov och mitt hår. Hon är dessutom alltid lika trevlig och härlig att hänga med under klippningens gång! Alltid lika nöjd - jag går aldrig till någon annan.
175 omdömen om Edda
Tack för din fina recension! Härligt att höra att Edda gör varje klippning till en positiv och anpassad upplevelse för dig.
Ger superbra tips, väldigt trevlig och väldigt nöjd med klippningen!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar tipsen och är nöjd med klippningen.
Edda var lyhörd och trevlig! Blev supernöjd! :)
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du blev supernöjd med Eddas arbete.
Jättenöjd!!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är jättenöjd!
Edda var väldigt snäll och trevlig och gjorde det hon skulle samt tipsade om frisyr och produkter.
Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du uppskattade Eddas bemötande och tips.
Edda var väldigt bra på att lyssna och ge råd utifrån mina önskemål! Jag hade en vag idé om vad jag ville ha för frisyr, men tillsammans kunde vi diskutera vad som skulle fungera bäst med mitt hår och det fick mig att förstå bättre hur jag kan ta hand om och styla mitt hår framöver. Väldigt nöjd!
Edda är supertrevlig och verkligen lyhörd. Vi blekte håret och hon tog sig tiden att lyssna på mina önskemål och förklarade allt under processen. Allting gick smidigt och hon anpassade behandlingen helt efter mina behov. Slutresultatet blev jättefint och jag kände mig trygg hela vägen. Jag blev supernöjd tack vare henne!
Edda är en mycket trevlig frisörska! Lyssnar och kommer med egna förslag.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med Eddas bemötande och idéer.
Rekommenderar! Kommer att gå tillbaka.
Tack för din fina recension. Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot ditt nästa besök.
Professionell och bra i kommunikationen
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattade både professionalism och kommunikationen.