Bara bra saker att säga samt mkt duktig. 5/5
251 omdömen om Melissa
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du har så positiva erfarenheter och tycker besöket var 5/5.
Trevligt och grymt jobbat, bästa faden!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade jobbet och faden blev precis som du ville.
Very happy as always, she knows exactly what she is doing!
Thank you for your kind review! We’re glad to hear you’re happy as always
Blir nöjd varje gång. Bästa, ska aldrig byta!
Tack för din fina recension. Kul att höra att du alltid får en positiv upplevelse hos Melissa.
Mycket trevligt bemötande, förstående och kunnig i val av klippning etc. Kan varmt rekommendera henne och kommer mycket troligt att boka tid igen när det är dags.
Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du uppskattade bemötande och kunnande, och ser fram emot att välkomna dig igen.
Melissa var fantastisk! Proffsig, trevlig och hon hade många bra tips och råd. 5/5!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både Melissas bemötande och proffsighet.
Melissa var så proffsig och lyhörd, blev supernöjd med resultatet!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både Melissas proffsighet och lyhördhet.
Melissa är alltid varm och välkomnande, lyssnar på mina idéer och ger förslag. Hon är en duktig stylist som jag har stor förtroende för. Alltid nöjd med min klippning.
Kommer garanterat komma tillbaka!!! 😍😍😍
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du vill komma tillbaka.
Mellisa förstår alltid vad jag är ute efter med mina idéer, möter mig på vägen och lägger till sin kunskap, erfarenhet och kreativitet för det absolut bästa resultatet. Jag går alltid hem med ett boostat självförtroende!
Tack för din fina recension. Vi är glada att varje besök hos Melissa ger dig både ett fantastiskt resultat och ökat självförtroende.