Melissa

242 omdömen om Melissa

Sedan starten hos Reco 2023
Evvi L

Mellisa förstår alltid vad jag är ute efter med mina idéer, möter mig på vägen och lägger till sin kunskap, erfarenhet och kreativitet för det absolut bästa resultatet. Jag går alltid hem med ett boostat självförtroende!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension. Vi är glada att varje besök hos Melissa ger dig både ett fantastiskt resultat och ökat självförtroende.

Carina W

Melissa är oerhört duktig på sitt jobb!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du uppskattar Melissas skicklighet.

First-Name L

Rekommenderar Melissa, professionell och noggrann

Svar från Melissa

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattar Melissas professionalism och noggrannhet!

Erica W

Hon är otrolig på färg! Jag hade färgat hemma och fått oranget hår på bara en del av håret vilket innebar att håret hade 3 olika färger 😬 hon lyckades rädda det och återställa det till en färg. Hon är Queen of färg!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Härligt att höra att färgen blev precis som du önskade.

Alexandra G

Jag har klippt mig hos Milisa i flera år och är alltid supernöjd. Hon är otroligt trevlig, lyhörd och väldigt skicklig på sitt arbete. Rekommenderas varmt!

Svar från Melissa

Tusen tack! 💛 Så fint att höra att du alltid är så nöjd och varmt rekommenderar Melissa.

Martina J

Första gången hos Melissa och kommer att komma tillbaka. Allt fungerade toppen!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du vill komma tillbaka till Melissa.

Elaine S

Trevlig och duktig på att kippa

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du tycker klippningen blev bra och att du blev väl omhändertagen.

Karin A

Jättetrevlig, bra på att kommunicera och resultatet blev jättebra! Förstod precis vad jag ville😊

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat.

Louise Ö

Fantastisk frisör, jätteduktig på både klippning och färgning och lyhörd inför inför önskemål men framför allt en fin människa som får alla i närheten att känna sig sedda! Kan verkligen rekommendera Melissa!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med både klippning och färg hos Melissa!

Nina D

Inlyssnande, kreativ och alltid med topp resultat. Bästa frisör jag någonsin varit till!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med resultatet och upplevelsen!