Stella H

Stella H en del av Creative Headz Sveavägen

123 omdömen om Stella H

Sedan starten hos Reco 2026
Clara W

Stella är jättetrevlig och en väldigt bra frisör. Jag är så nöjd!

Svar från Stella H

Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du är så nöjd med Stella. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Samuel T

Proffisionel, avslappnad och trevlig. Fattade precis vad jag vill ha från min beskrivning och löste det på 30 min. Helnöjd med hela upplevelsen.

Svar från Stella H

Tack för din fina recension! 🌸 Så roligt att höra att du blev så nöjd med hela upplevelsen. Härligt att allt blev precis som du önskade! ✨ Vi hoppas få se dig igen snart! 😊

Tilda O

Blev jättenöjd med klippningen och hon va supertrevlig! 10/10

Svar från Stella H

Tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du blev jättenöjd med klippningen och ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊

Ida H

Jättesocial och underbar att snacka med!!! Min klippning blev precis som jag önskade på pricken. Underbar frisör, helt felfri!!! <3

Svar från Stella H

Tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du blev så nöjd med klippningen och ditt besök hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊

Vidar N

Hon var trevlig och det blev snyggt. Bjöd på bärs vilket var JÄVLIGT gott.

Joakim S

Jättebra på att prata med mig om hur vi skulle klippa mitt hår. Hon var även supertrevlig

Nina H

Trevligt bemötande och duktig! Gav rekommendationer och såg hela tiden till att jag var ok med nästa steg. Blev väldigt nöjd med resultatet.

Karin C

Stella är super-duktig! Jag är super-nöjd!

Caroline S

Trevlig och duktig tjej, hjälpte mig med både färg och klippning.

Svar från Stella H

Stort tack för din fina recension 🤍 Vad roligt att höra att du är nöjd med både färg och klippning.🌸

Chris C

Väldigt bra frisör. Trevlig, positiv och proffsig.

Svar från Stella H

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!🌸