Thea

22 omdömen om Thea

Elina W

Duktig, lyhörd och trevlig frisör. Rekommenderar varmt att gå till henne.

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd och vill rekommendera henne!

Michael B

Thea är Professionell och snabb, mycket omtänksam och trevlig. Håret blev snyggt och fräscht och även extra stylat med vax. Rekommenderar!

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både håret och servicen från Thea!

Nancy M

Service minded, professionelle, trevlig, lyhörd, enkel och bra! Jag kommer gärna att boka nästa klippning till henne !

Svar från Thea

Tack för din fina recension! Så kul att höra att upplevelsen kändes både enkel och bra. Vi ser fram emot ditt nästa besök.

Stephanie J

Thea var otroligt duktig och lyssnade väldigt noggrant till ens preferenser! Väldigt trevligt bemötande!!

Svar från Thea

Tack snälla! 💛 Underbart att höra att du fick ett så fint bemötande och att Thea lyssnade in dina önskemål

Juliette S

Great experience with Thea. Super friendly and accommodating. Love the haircut!

Svar från Thea

Thank you for your wonderful review! So glad to hear you loved your haircut and had a great experience with Thea!

Sofia E

Jättenöjd med min klipp- och sling hos Thea! Så duktig och gullig!

Svar från Thea

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med slingorna och klippningen!

Hanna F

Thea var väldigt trevlig lätt att samtala med och otroligt duktig på att komma med egna idéer och förslag. Kommer att boka henne även nästa gång.

Svar från Thea

Tack snälla för din recension! Vad härligt att höra att du uppskattade Theas idéer och vill komma tillbaka.

Josefin T

Jättebra bemötande och väldigt inlyssnande för hur jag ville ha mitt hår - blev jättenöjd :)

Svar från Thea

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du kände dig lyssnad på och blev nöjd med resultatet.

Emelie P

Lyssnade noga och förstod vad jag var ute efter trots att jag som kund inte själv visste riktigt vad jag ville. Hon var så himla duktig med teknikerna och hon lyckades fixa så att färgen i håret blev precis så som jag hade tänkt mig! Hon gav också tips på hur jag kan bibehålla färgen och lystret i håret vilket jag uppskattade. Kan starkt rekommendera Thea!

Svar från Thea

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att Thea kunde förstå dina önskemål och ge dig ett resultat du är nöjd med.

Vega H

Klipp och balayage, blev så fint och Thea är så trevlig!

Svar från Thea

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du är nöjd med både klipp och balayage samt bemötandet från Thea.