Thea

105 omdömen om Thea

Ellen T

Super trevlig och blev jätte nöjd

Svar från Thea

Tusen tack! 🌸 Så roligt att höra att du blev jättenöjd. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Brita B

Jättenöjd! Trevligt bemötande. Fick en avkopplande stund. Många bra tips och instruktioner. Gjorde bottenfärg, slingor och nyansering. Resultatet uppfyllde det som beskrevs innan. Avslutades med fin styling som höll i flera dagar. Kan varmt rekommendera.

William L

Thea hade koll på läget! Är jättenöjd

Svar från Thea

Tusen tack för din fina recension! 🌸 Så roligt att höra att du är jättenöjd med Thea! ☺️

Elise M

Toppen!😌 snäll och kunnig

Inna L

Thea är väldigt lyhörd och har ett fint konstnärligt öga. Hon är professionell och gjorde en väldigt fin klippning. Nu när det har gått en vecka märker jag hur lätt håret är att styla och hur lite tid jag behöver lägga på det. Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer gärna tillbaka! :)

Svar från Thea

Tusen tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du är så nöjd med klippningen och att håret känns lätt att styla 🌸 Varmt välkommen tillbaka! 😊

Hanna M

Jättetrevlig, noggrann, kollade alltid om allt kändes bra/såg bra ut! Mycket nöjd med besöket!

Cecilia C

Kompetent, frågvis, kom med förslag, mycket nöjd

Johanna L

Thea är superduktig och trevlig, alltid lika nöjd när jag går från ett besök hos henne. ⭐️

Svar från Thea

Tack för den fina recensionen! 😊Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨

Vidar B

Väldigt trevlig och en väldigt bra frisör!

Svar från Thea

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Thea!

Oskar S

Jättenöjd med min klippning, 10/10

Svar från Thea

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd med klippningen!