Felfri! Inga konstigheter vid bostadsaffär!
Emil Sjöberg
Emil Sjöberg är mäklare på Croisette Malmö Västra Hamnen
.Emil Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Emil Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 247 omdömen med ett betyg på 4.9. Emil Sjöberg har haft 36 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
247 omdömen om Emil Sjöberg
Väldigt inlyssnande till våra behov och beredd att anpassa sig efter våra önskemål. Tryggt bemötande och en lugn attityd oavsett marknadsläget. Kort sagt en stabil och förtroendeingivande mäklare som vi gärna rekommenderar till vänner och bekanta.
Min erfarenhet av Emil Sjöberg är väldigt positiv. Emil är enkel att ha att göra med och skapar snabbt ett förtroende i dialogen. Han är tillgänglig, rak i kommunikationen och bra på att driva processen framåt utan att det känns stressat. Det jag verkligen uppskattar är att han är bra på att lyssna. Han tar in våra synpunkter och har varit flexibel i att anpassa sig efter våra önskemål, vilket har gjort att samarbetet har fungerat väldigt smidigt. Han håller det han lovar och återkopplar när han ska, vilket gör att man...
Very happy about Emil, he helped me to purchase the apartment of my dreams and has been really professional and good in follow up, prompt support and clear communication. Very pleasant to run negotiations with his help! Very recommended!
Professionell jobb ledare, väldigt hög nivå av jobb kvalitet.
Lyhörd och professionell. Emil var alltid tillgänglig och hanterade affären utmärkt.
Emil är en varm person och genuint duktig på att lyssna. Han gjorde en annars intensiv och ibland ångestframkallande process till något enkelt och positivt.
Mycket erfaren och duktig mäklare. Bra kommunikation mellan både säljare och köpare och sköter allt smidigt. Håller en alltid uppdaterad och informerad och är alltid tillgänglig.
Väldigt nöjd med Emil. Emil har varit väldigt transparent under hela försäljningen och kommunikativ. Han har hjälpt till med saker som varit utanför hans arbetsbeskrivning vilket uppskattas väldigt mycket!
Seriös, lyhörd och engagerad. Arbetade snabbt, effektivt och bidrog till en snabb och bra försäljning.