Emil is super nice, a pleasure to interact with. Always quick to come back with information and updates, and made the experience so far super pleasant from his end.
Emil Sjöberg
Emil Sjöberg är mäklare på Croisette Malmö Västra Hamnen
.Emil Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Emil Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 265 omdömen med ett betyg på 4.9. Emil Sjöberg har haft 40 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
265 omdömen om Emil Sjöberg
Fick bra bemötande av Emil, han kunde svara på frågor gällande lägenheten och vi fick hjälp med kontakt med föreningen ang. frågor efter visningen. Vi är väldigt nöjda med bemötandet!
Lyhörd, bra på att samordna och har ett behagligt tempo. Saklig och ger råd om man skulle behöva det. Sköter försäljningen fint och hör av sig när han säger att han ska göra detta. Tack Emil!
Jag upplevde Emil Sjöberg som en trevlig, snäll och hjälpsam person. Han har god förståelse, stort tålamod och förklarar alltid saker noggrant och detaljerat.
Bästa mäklaren.. rekommenderar starkt
Rekommenderar! Professionell och trevlig, har inget negativt att säga. Allt gick smidigt med bra kommunikation.
Vi är supernöjda med Emil och hela försäljningsprocessen. Väldigt fint och personligt bemötande från första kontakten till avslutad affär. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig när frågor dök upp. Vi har känt oss trygga hela vägen och vill varmt rekommendera Emil som mäklare.
Väldigt trevlig och mycket bra engagemang. Bra till mötes gående.
Trevlig och investerad mäklare! Svarar snabbt och är väldigt informativ
Jag tog kontakt med Emil Sjöberg på Croisette Malmö Västra Hamnen efter varma rekommendationer, och han levde verkligen upp till förväntningarna. Redan från start blev jag bemött på ett professionellt, lugnt och förtroendeingivande sätt. Han var lyhörd, tydlig och väldigt engagerad genom hela försäljningen av Lilla Varvsgatan 25B. En trygg och smidig process från början till slut. Varmt rekommenderad!