Johan Dahlgren

Johan Dahlgren

Johan Dahlgren är mäklare på Croisette Malmö Västra Hamnen

Johan Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Johan Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 806 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Dahlgren har haft 124 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

806 omdömen om Johan Dahlgren

Sedan starten hos Reco 2014
Ing-Marie R
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Dahlgren en del av Croisette Malmö Västra Hamnen
Höllviken

Engagerad mäklare med som helt levde upp våra förväntningar.

Achim R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Dahlgren en del av Croisette Malmö Västra Hamnen
Dockan

Mycket trevlig bemötande, levde upp till förväntningarna. Har mycket förtroende för Johan. Väldigt professionell och seriös.

Ing-Marie R
Dockan

Vi är väldigt nöjda med Johans bemötande. Han uppfyllde våra förväntningar. Vi har tidigare anlitat Johan vid försäljning av bostad och var även då väldigt nöjda. Därför valde Bingolotto även denna gång vid försäljningen.

Maya H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Dahlgren en del av Croisette Malmö Västra Hamnen
Slottsstaden

Han var snabb och tillmötesgående.

Liz L
Slottsstaden

Johan är en fantastisk mäklare som håller vad han lovar från början till slut . Återkopplar efter visningen och stämmer av med kund om status efter denna . Jag kan varmt rekommendera Johan som en pålitlig och engagerad mäklare MVH Liz

Carl Axel P
City

Johan gör ett ihärdigt arbete och ser till att processen som säljare är smidig.

Isak U
Dockan

Proffsig, engagerad och med ett resultat över alla förväntningar!

Ruth Carin M
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Dahlgren en del av Croisette Malmö Västra Hamnen
Höllviken

Johan var fantastisk på alla sätt. Han var professionell från början till slut, mycket kompetent, proaktiv, flexibel, snabb, trevlig och hjälpsam genom hela processen. Jag kan kan varmt rekommendera Johan till alla som söker en riktigt skicklig mäklare.

Bertil Rune Christer L
Pildammarna

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Siri E
Gamla Väster

Johan är en jätteduktig mäklare och väldigt enkel att samarbeta med. Han har ett stort kontaktnät och mycket erfarenhet.