Extremt oprofessionellt bemötande, skador på bilen ignorerades och VD tror ej på kund
Jag lämnade in min bil hos Däckgruppen i Tyresö för ett vanligt däckskifte. När jag kom hem upptäckte jag flera skador som inte fanns innan: en reva i lädersätet och repor/färgbortslag på flera sommarfälgar.
Bilen är värd en halv miljon, så skador likt dessa innebär rejäla värdetapp. Jag är extremt mån om bilen och vet exakt vilka skador som finns och inte. Jag skickade direkt bilder när jag kom hem och förklarade situationen, med före-... och efterbilder som tydligt visade skadorna.
VD:n svarade att de inte gjort något fel och antydde mer eller mindre att jag ljög. När jag påpekade hur märkligt och oprofessionellt det var att förneka skadorna, svarade VD:n att min ton var "uppskruvad" och att de därför inte kommer lösa ärendet. Oavsett vad är det inte konstigt att man är upprörd när man mer eller mindre betalat för att få sin bil skadad och när man hör av sig om problemet blir man mer eller mindre kallad en lögnare.
Sammanfattningsvis:
- Flera skador på bilen efter ett helt vanligt däckbyte
- Saklig dokumentation ignorerad
- VD antyder mer eller mindre att kunden ljuger och avslutar dialogen
- Ingen vilja att ta ansvar
Ett företag jag absolut inte kan rekommendera. Jag brukar aldrig lämna recensioner men detta var utöver det vanliga. Läser du detta, välj ett annat ställe. Råkar du också ut för någon typ av skada kommer de blunda för problemet. Även noterat att fler haft liknande problem. Skäms däckgruppen!
Ärendet går vidare till ARN.