Det var fantastiskt bra och den bästa ta Tandläkare och tandsköterska som man kan önska sig och få. Skickliga och vänliga. Kan verkligen rekommenderas. Jag kände mig så väl omhändertagen. Jag gjorde tre implantat och drog ut en visdomstand. Tack från en tacksam patient. Cecilia Sylten
Danakliniken Specialisttandvård
Danakliniken har funnits i Mörby i snart 30 år. Det är en renodlad specialisttandläkarmottagning. Här arbetar tandläkare som är specialister inom protetik, kirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar) och endodonti (rotfyllningar). Vi har även en tandhygienist på kliniken. För att komma till Danakliniken krävs en remiss från...
168 omdömen om Danakliniken Specialisttandvård
Sedan starten hos Reco 2023
Fantastiskt bemötande samt lyhördhet, både vid tidsbokning, förundersökning samt behandling. Professionell, vänlig och lyhörd personal samtliga berörda kategorier. Kontinuerlig information under behandlingen. Stort tack.
Lugn och omhändertagande personal
Så vänlig läkare som tog hand om mig under hela processen. Kändes lugnt och tryggt och var inte det minsta oroad. Tusen tack!
Jag har blivit mycket trevligt bemött av Iga och hennes tandsköterska. Har fått ett implantat ganska långt fram i munnen och det blev väldigt bra och snyggt. Allt Iga har gjort har varit väldigt proffsigt. Även damen i receptionen är väldigt trevlig och hjälpsam.
Bra bemötande, informativ. Jag som är tandläkartädd kände mig helt trygg i Rezas händer
Mycket skicklig , pedagogisk och omhändertagande. Det känns tryggt att vara i hans vård under detta jobbiga ommöblerande i munnen.
Bra bemötande och kunnigt intryck.
Bra team och ledning och allt kändes tryggt och proffsigt Jag var delaktig och det kändes mycket bra och tryggt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trygghet bra information bra omhändertagande trevlig personal allt har varit tryckt. Proffsigt
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande
Danakliniken är proffsiga och vänliga. Reza P var lugn och informerade tydligt vad han skulle inför mitt inplantat.
Bra kommunikation, klart och tydligt, trevligt bemötande. Känns tryggt.
Bra ,jag blev väl omhändertagen.Han verkar vara duktig.
Mycket bra. Bra planering, instruktioner och återkoppling.
Blev vänligt bemött av både sköterska och tandkirurg. Då jag är väldigt rädd i samband med tandingrepp upplevde jag Reza ha ett väldigt fint sätt att hantera denna rädsla, ge lugn genom att under hela processen informera mig om vad som sker, vad han planerar att göra etc. Skulle ha gjort inplantat vilket inte kunde genomföras p g a mycket pus i bihålan som Reza avlägsnade. Också information när kliniskt klart. Jag är mycket nöjd! Med vänlig hälsning, Annika Lindsjö Lidström
Jag genomgick en operation att få ut en tand som satt sig i käkbenet och som ställde till med problem. Jag blev väl informerad om processen och vad jag skulle förvänta mig både under och efter operationen. Reza och hans team var mycket sympatiska och professionella under ingreppet.
Tack! Gick mycket lättare än jag trott !! En mycket sympatisk tandläkare , som jag fick stort förtroende för ! Med vänlig hälsning Lena Bohlin
Väldigt bra, snabb och tydlig.
Mycket kunnig och informativ! Var ärlig och uppriktig både vad gäller utförande och kostnad för ingreppet. Kan varmt rekommendera Rickard
Reza är lugn och pedagogisk. Trots tandläkarskräck gick det bra. Han talade hela tiden om vad som skulle hända. Mvh Pauline
Förklarade tydligt och bra vad som skulle ske. Reza var lätt på handen.
1. Mycket bra 2. Stora o klarades av företaget galant 3. Lungt, tryggt, proffsigt o trevligt Dragit ut en tand Tusen Tack
Fantastiskt skicklig käkkirurg. Min anatomi gjorde mig till ett svårt fall men han redde ut det hela mycket professionellt.
Mycket erfaren och trygg. Förklarade allt under min operation av framtanden. Jag kände mig lugn hela tiden.
Jätte duktiga men dåliga på att boka in tid efter att remissen skickades . Fick själv höra av mig efter många månader om de fått remiss och om det fanns någon tid. Fick en tid snabbt där efter.
Bra gick i genom hela behandlingen på ett bra sätt
Gjorde mig lugnare. Gick rätt snabbt.
Vänlig, saklig. Gav ett mycket kunnigt och tryggt intryck. Arbetade snabbt och säkert och gav hela tiden precis den information jag som patient behövde.
Rickard är en mycket trevlig person. Som noga informerar om de olika ingreppen. Arbetet är mycket väl genomfört. Rickard är en tandläkare som jag definitivt rekommenderar.
Mycket proffsigt Vänligt bemötande av Rickard och tandsköterskan Tanja Kände mig trygg under hela prossessen Slutresultatet blev perfekt Mycket nöjd
Mkt kompetent och trevligt bemötande med patienten i fokus.
En väldig noga och hängiven tandläkare. Väl mottagen. Med andra ord en väldig bra tandläkare. Jag har köpt 5 nya kronor. 2 implantat + 3 kronor
Jag blev mycket väl omhändertagen av personalen och Reza. Mitt ingrepp, utdragning av tand, gick väldigt bra. Med vänlig hälsning, Jessica
Tandläkarna verkar i en amatörs ögon mycket kompetenta och tillsammans med övrig personal blir jag väl omhändertagen..
Fantastisk och även Shadi Vilka enormt vänliga och kunniga läkare Supertack
Mycket vänligt bemötande och serviceinriktad Tydlig informativ tandsköterska och tandläkare Raka tydliga besked Tillgängliga
Min upplevelse är bara positiv, Iga lyssnade på mig och gjorde ett fantastiskt arbete med mina tänder. Toppbetyg med andra ord!
Ett proffesionellt mottagande, all personal väldigt informativa och vänliga. Skulle önska att jag alltid fick gå till dem, även för vanlig tandvård.
Bra bemötande, Informativ och ingav förtroende.
Mycket duktig Förtroendefull All personal jag mött har varit mycket bra.
Mycket bra och perfekt bemötande
Var nervös innsn men jättefint bemöyande Operationen gick jättebra. Mycket fint handlag av Reca . Nu har jag ont såklart men sä supernöjd. Hälsningar Moa
Vilket proffs! Tack. Även assisterande syster, toppen😍
Väldigt kompetent och trevlig!
Reza var så proffsig och vänlig. Jag kände mig trygg, trots att jag var så rädd. Jag gick ifrån kliniken med ett leende på läpparna. Stort tack även till Erika som hela tiden hjälpt mig med all frågor via telefon. Jag rekommenderar varmt
Bra upplevelse från första början med bemötande från receptionen. Bra info under själva operationen och tandläkare gav ett mycket kompetent och professionellt intryck.
Fantastisk. Fantastiskt. Jätteduktig. Jättekunniig
Opererade ut en visdomstand och har sedan innan opererat både under & överkäke så blir lite mer invecklat. Kändes supertryggt!
Otroligt bra både i det medicinska hantverket men också bemötande och information om vad som utförs. Mästare på att sätta bedövning. Rekommenderar starkt Danakliniken Specialisttandvård