Shadi P

Shadi P

18 omdömen om Shadi P

Sedan starten hos Reco 2023
Eva M

Trevlig,lugn och väldigt kunnig på sitt område! Kände mig väl omhändertagen

Ritva A

Bemötande var fantastiskt och behandlingen (rotfyllning av framtand) över förväntan. Tack tack!!!

Per Gösta Evert H

Trevligt bemötande. Upplevde henne som kunnig. Skojade lite . En bra person.

Johan A

Mycket trevligt bemötande. Det kändes väldigt proferssionellt och mycket informativt i em vad jag förstår komplicerad åtgärd. Jag var så lugn så att jag höll på att somna i stolen.

Peter A

Ett besök över förväntan! Här möts man av hög kompetens och ett genuint fokus på patientens välmående, hon har en härlig personlighet och utstrålning man sällan möter, behandlingen var smärtfri och resultatet blev kanon. Tack för en trygg och positiv upplevelse! /Peter

Ingrid H

Jag skulle få en knepig tand rotfylld och hade höga förväntningar på den uppgift som Shadi hade att utföra, eftersom min egen duktiga tandläkare remitterat mig till henne. Trots detta blev jag imponerad. Jag har berättat för min omgivning vilket fantastiskt gott arbete hon utfört.

Susanne S

Otroligt kunnig och skicklig! Även om jag är väldigt tandläkar-rädd kände jag mig i trygga händer.

Christer S

Högsta betyg betr bemötande och yrkeskompetens.

Inger D

Danakliniken, ett proffsigt företag som gav mig lugna vibbar ända ut i väntrummet. Jag hade remiss till Specialist Endodonti Shadi Parsa. Redan vid mitt första besök kände jag mig trygg. Det som kändes tydligt var kompetens. Hennes sätt att skapa en egen bild av mina problem. Jag hade ingen aning om vad som väntade mig när Shadi hade lagt sin ”agenda”. Och tur var det. Speciellt vid den ”sista” operationen, då hade jag vänt vid dörren! Idag känner jag stor saknad av ”Team Girl Power” som jobbar på Danakliniken;-))

Jenny D

Jag möttes av trygg och proffsig personal. Då jag är tandläkare rädd är det av största vikt. Jag kände inget under besöket, väldigt skickligt!