Väldigt kompetent och trevlig personal. Mycket nöjd med min behandling
30 omdömen om Shadi P
Bemötande var trevligt lugnt sakligt. Shadi gav ett professionellt intryck. Stämde av med mig vad hon skulle göra under hela behandlingen. Jag hade en viss oro inför besöket då det gällde en gammal rotfyllning. Hon visste vad hon gjorde. Jag behövde inte ens bedövning. Toppen bra!!
Väldigt trevligt bemött kan varmt rekommendera
Bra adekvat lokalanestesi vid tandrotsbehandling och mycket bra personlig bemötande. Tack Tack 🙏
Jag blev bemött på ett vänligt och bra sätt. Shadi P gjorde ett bra jobb och lämnade bra information. ( det var en framtand som skulle borras upp och rotfyllas där det var svårt att hitta tandkanalen) Jag som patient är nöjd.
Helt fantastiskt professionell och duktig! Så otroligt tacksam att ni tog emot idag! Ni och Shadi P är världsklass! Tack! Cecilia
Behandlad med omtanke och varsamhet samt snabbt och effektivt. Tack för en fin upplevelse, Shadi!
Trevligt och positivt bemötande. Behandlingen genomfördes på ett för mig mycket kompetent sätt. Jag rekommenderar verkligen mottagningen och personalen.
Gjorde en rotfyllning och det kändes mycket professionellt. Omsorgsfull och bra omhändertagande.
Allt till belåtenhet Trevlig personal