Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Utmärkelser
Läs vad 23 kunder tycker om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba 2
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Alltid bra bemötande och bra hjälp
Vid mina ryggbesvär -
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Mycket bra och proffsigt bemötande
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Jimmy är den bästa kiropraktör som jag har träffat hittills. Väldig kunnig och visar en genuin intresse för att hjälpa en. Min känsla är att han älskar sitt jobb. Minst 40 minuter blev jag behandlad varje gång i motsatts med andra kiropraktöerer som ger 10 stressade minuter till damma pris. Rekommenderar honom till 100% .
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Enkelt & effektivt. Proffsigt intryck samt idrottsintresserad.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Grymt mottagande, inget att anmärka på alls.
Kiropraktorbehandling. -
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Alltid ett trevligt glatt bemötande.
Jag förväntade att min rygg skulle kännas bra efter besöket,
och det gjorde den! -
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Jag får alltid den kiropraktiska behandling som jag behöver, kroppen svarar alltid bra på behandlingen.
Lika viktigt är det att Jimmy har ett trevligt sätt att bemöta patienter som gör att man slappnar av.
Varje gång får man dessutom bra träningsråd. -
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Kunskap och humor är en mycket bra kombination. Proffsigt bemötande, rekommenderas starkt.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Jimmy är både professionell, personlig och trevlig. Och framförallt får jag bra vård! Rekommenderas verkligen!
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Mycket bra. Får fantastisk hjälp med mina leder.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
jag blev bemött av en väldig engagerad och kunnig person och trevlig var han på köpet .På grund av mina muskulerar problem skräddersydde han ett träningsprogram
Utmärkt på all vis . Proffsigt, tryggt, avslappnat
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Bra bemötande. Han vet vad han skulle göra, kunnig och trevlig. Behövde hjälp med ryggen som jag hade ont i, fick övningar och hjälp på plats.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Mycket proffsigt och trevligt bemötande.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Toppen bemötande o lyhörd.
Duktig, trevlig -
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
En kunnig och pedagogisk kiropraktor som förklarar varför det ser ut som det gör och sedan åtgärdar problemet. För mig har det underlättat min vardag.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Har fått kunnig och konkret hjälp med en axel. Jag kom dit med smärta och rädsla för kronisk fysiskt skada och åkte därifrån betydligt rörligare och smärtfri med hopp om att kunna bli helt återställd. Dessutom var det en positiv och underhållade upplevelse att bli behandlad och en självförtroende boost. Jag återkommer!
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Mycket bra service och vård. MvhPasi
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Jimmy är för det första väldigt trevlig. Hans sätt att arbeta är tydligt och rakt på vilket passar mig bra, han informerar och gör och har hjälp mig många gånger med min onda nacke och rygg.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Trevligt bemötande. Jag hade väldigt ont i ryggen. Redan ett par dagar efter första besöket så började ryggen bli bättre. Fick många instruktioner via mail, på övningar som var bra för min rygg. Mycket nöjd med mina besök.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Hej! Jag fick en jätte trevlig bemötande i kiropraktor iTumba. Jag känner mig bättre efter min besök där. Jag är tacksam till min kiropraktor som var jätte snäll och trevlig. Jag rekommenderar de till mina vänner
Hälsningar -
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Väldigt kunnig och trevlig! Rekommenderas starkt.
skrev om Kiropraktorvård Tumba - Din kiropraktor i Tumba
Otroligt kunnig och professionell. Löser alltid upp alla låsningar. Jag går alltid till Jimmy. Han är bäst!