Har under en tid letat efter en mera praktisk bil. Hittade DMs annons på nätet. Ett familjeföretag med erfaren pappa i spetsen. Trevligt bemötande och fina bilar i hallen. Lämnade en Porsche i inbyte och köpte en Maserati. Tack för en väl genomförd affär.
Dm Cars Kinna
3 omdömen om Dm Cars Kinna
Vi tackar dig hemskt mycket för den smidiga affären! Vi på Dm CARS önskar dig all lycka med din nya Maserati 👏🏼🤝🏻🍾
Köpte Honda Civic Type R (2003) från säljare Daniel på DM CARS. Jättenöjd med Bilen och affären i stort. Vi testade bilen och fick köra runt enligt önskemål. Rekommenderar både Daniel och DM CARS, pålitliga, schyssta och enkla. Nöjd Honda ägare!
Ditt omdöme uppskattas! Vi tackar dig för en smidig affär och önskar dig lycka till med bilen😁🤝🏻
Daniel fr. D.M Cars I Kinna som köpte min bil uppträdde proffsigt med ungdomlig charm mitt begärda pris var inget hinder för en bilaffär per telefon han är annorlunda därför att han respekterade mig som säljare o inte försökte på något sätt ändra sig , ärlig o uppriktig, konstruktiv i påpekandet av bra o dåligt av bilobjektet, Önskar honom all lycka i sitt Företag. mvh Jan S. Göteborg
Hej Jan! Det uppskattas,Vi tackar dig med för en snabb och smidig affär 😊🤝🏻