E.H.O Bygg & Entreprenad AB

10 omdömen om E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Sedan starten hos Reco 2026

Deniz D
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Jag hade jätte problem med köket och anlitade dessa herrar och den lösningen jag från dom var utan dess like! Jag har aldrig varit så nöjd efter en renovering. Seriösa och händiga grabbar som vet vad dom gör! Rekommenderas starkt

Mustafa E
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Bästa bemötande och har kunnig personal som ger bra service

Olearys Heron City
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Lätt att stämma av möten med . Mycket seriösa och håller tidsschema . Inga oförutsedda utgifter för oss. Ställde upp med några extra grejer. FullblodsProffs !!!

Hasse B
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Grymma, kompetenta och håller tidsplanen samt deadline, rekommenderas!

Nihat Ö
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Vi har tillsammans genomfört flera projekt med E.H.O Bygg & Entreprenad AB och samarbetet har varit fantastiskt och effektivt varje gång. Senast utförde vi ett projekt tillsammans i Kungens Kurva hos O’Learys (Spökhuset). Även där levererade vi ett mycket bra resultat tack vare tydlig kommunikation och starkt teamwork. De är ärliga, professionella och mycket lätta att arbeta med. Vi ser fram emot fler gemensamma projekt framöver Vänligen NIVION BYGG AB

Svar från E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Stort tack för ert fina omdöme, NIVION BYGG AB! Vi är väldigt nöjda och stolta över de projekt vi har genomfört tillsammans med er. Samarbetet har alltid varit smidigt och effektivt, och det känns fantastiskt att se resultaten av vårt gemensamma arbete, särskilt på senaste projektet i Kungens Kurva hos O’Learys. Vi ser fram emot fler framgångsrika projekt tillsammans framöver! Vänliga hälsningar, E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Oktay I
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Är mycket nöjd med bemötande, plan, pris och utförande. Anlitade de för målning invändigt och är mer än nöjd. Kunde inte bli bättre.

Svar från E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Tack så mycket, Oktay! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötande, planering, pris och utförande. Det är alltid vårt mål att leverera ett resultat som överträffar förväntningarna, och det är fantastiskt att höra att du är nöjd med målningen. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Azad A
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Extremt nöjd med arbetet detta företaget utförde! Väldigt proffesionella som höll planeringen och utomordentlig service

Svar från E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Hej Azad! Vi är väldigt glada att höra att du är så nöjd med vårt arbete. Att kunna leverera enligt plan och samtidigt ge riktigt bra service är något vi alltid strävar efter, så det betyder mycket att du uppskattar det. Tack för ditt förtroende, du är varmt välkommen att höra av dig igen framöver! Vänliga hälsningar, E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Karolina P
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Är väldigt nöjda med arbetet som utfördes. Allt flöt på smidigt från start till mål. Kommunikation var tydlig från start och dom var väldigt lyhörda och tillmötesgående under arbetets gång vilket har gjort att det kändes tryggt och tydligt under hela processen. Resultatet blev precis som önskats, noggrant gjort och med fin finish. Rekommenderas varmt!

Svar från E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Stort tack Karolina för dina fina ord! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både processen och slutresultatet. Det betyder mycket för oss att du upplevde kommunikationen som tydlig och att du kände dig trygg genom hela arbetet. Tack för ditt förtroende och din rekommendation, det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Mehrab A
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Jag kan varmt rekommendera E.H.O Bygg & Entreprenad AB! Från första kontakt till färdigt resultat har hela processen varit professionell, smidig och trygg. De är lyhörda, noggranna och håller vad de lovar – både när det gäller tidsplan och kvalitet. Det som verkligen imponerade på mig var deras engagemang och öga för detaljer. De tog sig tid att förstå mina önskemål och kom även med egna smarta lösningar som gjorde slutresultatet ännu bättre än jag hade föreställt mig. Arbetet utfördes med hög precision och resultatet blev...

Svar från E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Stort tack för din fantastiska rekommendation! Vi är väldigt glada över att du är nöjd med både processen och slutresultatet. Det betyder mycket för oss att vårt engagemang, vår noggrannhet och vår kommunikation uppskattas. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Hugo E
Wrote about E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Jag vill gärna ge ett varmt omdöme till E.H.O. Från första kontakten upplevde vi ett mycket trevligt och professionellt bemötande. De var lyhörda för våra önskemål, svarade tydligt på alla våra frågor och fick oss att känna oss trygga genom hela projektet. Renoveringen av vårt badrum genomfördes med stor noggrannhet och ett öga för detaljer. Slutresultatet motsvarade verkligen våra förväntningar – både funktionellt och estetiskt. Vi är mycket nöjda med både servicen och det färdiga arbetet och kan varmt rekommendera dem vidare.

Svar från E.H.O Bygg & Entreprenad AB

Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både bemötandet och slutresultatet av er badrumsrenovering. Vi lägger stor vikt vid att vara lyhörda, tydliga och noggranna i varje steg av processen, så det betyder mycket för oss att ni upplevt just detta. Att få leverera ett resultat som motsvarar era förväntningar, både funktionellt och estetiskt är alltid vårt mål. Tack för ert förtroende och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Ni är varmt välkomna att höra av...