Ekenhuset

Ekenhuset

Ring 08-505 814 00 www.ekenhuset.se
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
1.0

Om företaget

Ekenhuset - Välkommen till vår butik, låt dig dig inspireras av vårt breda utbud golv, färg, tapet, kakel, klinkers och skjutdörrar. Personlig service och kunnig personal.

Skriv ett omdöme

3 omdömen om Ekenhuset

Visar 3 omdömen med 1.0 i snittbetyg
Sara B
Skrev om Ekenhuset

De skulle lägga om golv i min hyresrätt. Riktigt dåligt gjort varpå de får lägga om golv i hall pga ojämnt överallt. Inget förarbete gjort. De ska sen lägga parkett i vardagsrummet och förstör nymålad vit vägg med två stora märken. Men han som lagt golvet tar bara på sig att han gjort ett märke, inte det andra. Dock hade han "spacklat" över båda märkena med gulaktig golvfog för att han "ville vara schysst" o ta det andra märket också. Ansvarig på Ekens golv vägrade ta på sig det andra märket iom att möntören sagt att han... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Annedal entreprenad AB
4.7/5 i betyg av 110 omdömen 4.7 av 110 omdömen
BadgeSevenYears

Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen

therese b therese b
Läs mer omdömen
Anders S
Skrev om Huvudkontor

Kommunikation och återkoppling finns inte. Går inte att få tag på någon för att planera in aktiviteter i ett ärende. Ett under att detta företag har kunder överhuvudtaget. Tyvärr måste jag använda dem pga. hyresvärden.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Kalle
Skrev om Huvudkontor

Dåligt kundbemötande, när jag inte fått offert efter två veckor på ett litet badrum så fick jag förklaringen att privatpersoner ej var lika viktiga som företag.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
PJ Parkettgolv AB
4.8/5 i betyg av 453 omdömen 4.8 av 453 omdömen
BadgeTenYears

Seriöst företag. Mycket nöjd.

Filtrera omdömen