Finns inget elit med detta företag. Stor brist på kommunikation med kunden. Dom behöver också nån utbildning/kurs i hur man bemöter kritik och kundbemötande. Istället för som nu att inte äga dina misstag och Istället skylla på kunden. Ville ha installerat dimmer till köket, då fick jag installerat nåt system med app både till kök och garage utan att kommunicera angående det. Kanske bara ville ha en vanlig dimmer utan ett system med app som ska krångla? Uttaget till fläkten monterade dom utan att fråga hur fläkten ska sitta... vilket gjorde att den blev placerad fel så fläkten inte gick att montera. Uttaget till kyl/frys monterade dom så högt upp att det inte gick sätta dit båda stickpropparna. Sen när man framförde bristerna så erkänner dom inte sina fel och misstag utan skyller på mig som kund istället, att jag skulle ha sagt var alla uttagen skulle sitta. Vilket inte stämmer. Varför skulle jag göra det? Jag är inte elektriker, trodde att man kunde lita på att dom kan sitt jobb. Att montera ett uttag för kyl/frys borde vara en ganska basic grej som man bör klara av som elektriker utan att jag ska stå där och kontrollera att dom monterar den rätt? Men dom tyckte inte det var fel det dom gjort. Jobbade otroligt långsamt och höll på med mobilen flera gånger. Otroligt dyra på delar och lägger till artiklar på fakturan som dom inte ens installerat. Otroligt missnöjd. Rekommenderar dom absolut inte! Har anlitat en hel del olika företag/hantverkare genom åren och inget så dåligt som detta