Fint bemötande, lärorika och bra körlektioner, peppande och bra körlärare!😁
Enis Trafikskola AB
Välkommen till Enis Trafikskola AB! Vi är en liten och familjär trafikskola i Enköping som hjälper dig på din väg till körkortet. Hos oss får du ett personligt mottagande och en undervisning baserad på dina egna förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder utbildningar för både AM-körkort och B-körkort. I våra kurser ingår lärarledd...
19 omdömen om Enis Trafikskola AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack snälla Ida ❤️🙏🏼 Du är en otroligt härlig person och var en fantastisk elev att köra med🌺
Susanne som driver Enis trafikskola är otroligt engagerad och omtänksam. För henne är det viktigaste att det går bra för en och hon är väldigt pedagogisk och anpassar utbildningen efter ens behov och förutsättningar och försöker inte sälja på en massa körlektioner man inte behöver. Vilket man verkligen INTE kan säga om hennes konkurrenter här i stan, som verkar ha en precis motsatt affärsidé - sälja på en så mycket lektioner det går oavsett behov med så lite engagemang som möjligt.. Funderar du på vilken trafikskola du...
Tack snälla Jonas!🌺🙏🏼 Precis som du säger älskar jag att se er lyckas och gör allt för att hjälpa er nå dit! 🛵🚙 Jag vet att det kommer gå jättebra för dig framöver oavsett vad du tar dig för och vem vet, du kanske blir en framtida kollega i branschen 😊. Allt gott!!! /Susanne
Jätte trevlig och duktig trafiklärare som vill verkligen se dig lyckas. Superbra kundservice också.
Tack snälla fina Essey🌺🙏🏼. Du har varit så kul att få köra med. Som du kämpat och jobbat för ditt körkort gör mig extra glad att se dig lyckas. Allt gott till dig!!
Tusen tack för hjälpen med mina barn, Emmi och Edwin. Idag fick Edwin sitt körkort. Susanne så himla grym! En ärlig och trygg pedagogisk lärare. Tack igen och allt gott till dig!
Tack snälla för de fina orden🌺🙏🏼. Stort tack för att jag fått köra med dina barn! Du har jobbat hårt med dom och gett dom en bra grund. Du är en engagerad mamma och handledare och det har varit bra att du varit med i baksätet😊🚙
Ända sen jag började köra har jag fått mycket stöd och hjälp med allt möjligt utav Susanne (Enis). Utan Enis och Susannne hade jag aldrig kommit så långt som jag kommit.
Tack snälla Nils🙏🏼🌺! Har varit så kul att köra med dig och nu har du ditt körkort och du kör så otroligt fint. 😊🚙
Super nöjd med allt som Enis erbjudit. Vill man bli en säker förare i trafiken ska man välja Enis! Märks att Susanne brinner för sitt yrke och älskar det hon gör. Väldigt bra på att lära ut så enkelt och smidigt som möjligt utan att krångla till saker i onödan. Det har varit super smidigt att gå via Enis, enkel hemsida för bokningar etc. Helt klart 5/5 i betyg och jag glömmer iallafall aldrig denna väg som jag valt till att skaffa körkort som jag gjort idag mycket tack vare Enis. Rekommenderar starkt för dig som ska ta körkort och letar efter en bra och tillförlitlig skola samt lärare!
Tack snälla fina William för de fina orden💕🌺 Det har varit väldigt kul att få ha dig som elev och kommer heller aldrig att glömma dig.
Enis trafikskola var min sons val , det var där han skulle ta sitt AMkörkort 😍🤩 Som mamma kände jag att jag fick bra kontakt och stöd och bra information om allt jag kunde behöva veta 🤩 Utöver detta så har jag eller sonen kunnat kontakta dom om det är något man undrat eller behövt hjälp med . Det kändes tydligt att de fanns med ända till slutet då sonen äntligen klarade körkortet 😍😍 Det är tryggt för mig när man inte vet så mycket om hur allt går till . Min son har känt sig hemma och trivts och blivit väl omhändertagen och...
Tack för det superfina omdömet ♥️ Varit mysigt att få samarbeta med er och framförallt honom. Det är precis det här Enis trafikskola står för, att vara familjär och stöttande ända in i mål. Hoppas och tror att vi kommer ses mer då det är dags för B-körkortet. 🛵🚙
Mycket professionellt bemötande och kunniga handledare! Supernöjd med lektionerna!
Tack snälla! Kul att få hjälpa och köra med 3 stycken i er familj på mindre än ett år♥️♥️.
Super nöjd med min tid på Enis, läraren va pedagogisk och ser en. Jag hade Susanne som var fantastisk, hon är väldigt duktig på att lära ut.
Tack snälla Dinah! Var så kul att få ha dig och så kul att följa dig på din insta och se dina fantastiska framgångar. Du är helt fantastiskt duktig. Ser framemot när det är dags för b- körkort för dig. Vi ses då💕
Jag tycker Enis trafikskola är super och jag har blivit väldigt bra bemött och som elev har jag känt mig sedd och förstådd. Jag känner mig både trygg och lugn under körlektionerna. Min lärare är väldigt pedagogiska och stöttande. Både handledarkurs och risk 1an var toppen. Jag förväntade mig att båda kurserna skulle vara rätt sega och tråkiga men istället blev jag bemött av en Intressant föreläsning uppföljt av diskussioner i grupp vilket gjorde att det var lätt att hålla fokus och både gjorde kursen intressant, lärorik...
Tack snälla Johanna för de fina orden♥️♥️♥️. Det är lätt att undervisa då man har motiverade elever😊
Personlig, och förstaklassig service! Smidigt då jag kunde boka både riskettan och risktvåan via skolan. Jag är supernöjd! ⭐️
Tack snälla Jonathan! att du valde Enis Trafikskola! Har varit ett stort nöje att köra och ha kurser ihop. 🌹💕
Mycket bra å lärorika lektioner
Tack snälla Hugo! Varit kul att ha dig på alla kurserna samt i bilen. Tack för att du valde Enis Trafikskola 💕🌹
Skit bra! Smidigt och professionellt!
Tack snälla! Varit så kul att köra med dig! Behåll ditt lugn, det kommer att göra dig till bästa föraren :D
Susanne bidrog mycket till att jag klarade kortet!❤️ Pedagogisk, trevlig, och - helt enkelt - ett proffs! Rekommenderar!
Så kul att du klarade det🚗💐🙏🏼. Tack snälla för de fina orden💕. Hoppas att vi ses framöver. Kör fint nu
Grym lärare som verkligen lägger ner tid och engagemang i dig som elev. Jättebra tips som utvecklar en som förare. Rekommenderar Enis Trafikskola starkt!
Så kul att få ha dig som elev🙏🏼. Du är en otroligt härlig och fin person som kommer nå alla dina mål i livet🌷. Fortsätt vara den du är och tack för att du valde Enis Trafikskola. Fortsätt köra fint så ses vi framöver🚗. Med en sån elev som du blir man en bra lärare💕
Världens bästa trafikskola skulle aldrig klarat det utan Sussanne!!! Så glad att jag valde Enis som trafikskola ❤️🚗
Så glad att du valde Enis 🙏🏼🚗💕. Du är en så fin och härlig person. Att du fick fast anställning för att du nu har körkort är ju dubbel lycka😊. Jag vet att vi kommer ses framöver. Kom ihåg att alltid tro på dig själv🌷
Bästa trafikskolan! Min upplevelse på enis trafikskola har varit underbar. Susanne är sjukt duktig inom sitt yrke. Jag hade 5 lektioner hos henne och efter dem klarade jag min uppkörning på första försöket. Hon är jätte duktig i både undervisandet och arbetssättet, och utifrån det paket du köpt lägger hon fram en plan och tjatar inte på att man ska köpa fler körlektioner än de behövs. Plus är hon jätte snäll och trevlig! Rekommenderar starkt!
Tack snälla fina Emilia! Du kör så fint! Hoppas att vi ses mer än i trafiken!😊🌷 Det har varit så kul att få köra med dig.
Jag trodde att jag var en erfaren och duktig förare innan jag tog körlektioner, tog lektioner med en annan skola där jag fick minimala råd och inga speciella tekniker för min körning. Körskolan ville sälja en massa lektioner men jag kände inte att det var värt det pga den dåliga utlärningen jag fick. Sen tog jag en provlektion som ändrade min syn på körning helt med Enis trafikskola. Bara av den lektionen förstod jag att jag skulle ta körkortet med den skolan och bestämde mig direkt att satsa med skolan, det jag lärt...
Tack snälla Hani! Varit så kul att ha dig som elev. Fortsätt att köra fint/Susanne
Dottern körde först hos en annan bilskola 2 lektioner för att sen tvinga oss till att köpa sjukt mycket lektioner. Bytte då till Enis och efter 4-5 lektioner klarade dottern körkortet med bravur🥳 Tack för all hjälp Susanne, du är grym!!! Hoppas du tar marknaden i Enköping och runt omkring! För du gör elever redo 😍
Tack snälla Marie! ♥️ Jag tycker inte att man ska sälja massa lektioner, utan att man jobbar sig fram tillsammans och resultat märker man efter hur varje individ tar till sig av det jag vill förmedla. /Susanne